|
![]() |
#1 |
Banned, zarada preko neta
Datum registracije: Jul 2007
|
Film..
Ovak.. Downloadal sam film prek torrenta i bio je u .IMG formatu i ja sam ga preimenovo u .ISO i mountal s Daemon Toolslima.. I kad ga otvorim u WMP nezeli radit a kad u Power DVD onda radi ... U Power DVD subtitels su mi na neki posljki ili sta vec neki jezik .. lal i kako sad maknut titlove ?? I kako da napravim da ga mogu gledat s WMP ?? ili onak da ima za otvorit jedan file .AVI i da ga mogu gledat ... Hvala |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Mislim da ce ti Tor pomoci oko ovoga, on je tata-mata za takve stvari. Nikad ne bi rekao da neko moze znati toliko o ovakvim problemima. ![]() EDIT: Mogao bi i nama trojici pomoci zbog "spama". ![]()
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
DaNiJ3L http://forum.pcekspert.com/faq.php ja mislim da je sve ok dok ne spominjesh ime filma, ali pazljivo ali je spomenuo torrent. |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
mislim da ne bi trebalo biti problema oko spominjanja rijeci torrent, tracker itd, cak ni ono programa koji se koriste za torrente. dok se ne spominje ilegalni sadrzaj, jer ne mora sve biti ilegalno ko sto je vec navedeno. |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned, zarada preko neta
|
**************************** Zadnje izmijenjeno od: tor. 07.10.2007. u 13:23. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
zreo za ![]() ![]() ![]() ono, ja idem da ga izvucem a on meni rukavicu u lice ![]() EDIT: naravno ispunio sam i prijavu za bad post |
![]() |
![]() |
#14 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
BlackThunderCro, prouči pravila još jednom. Dozvoljena je rasprava o torrentima, filmova itd. sve dok se ne navode konkretni naslovi. Ljudi te lijepo upozorili a ti ne slušaš. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|