|
![]() |
#1 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Problem s tv karticom leadtek tv 200xp rm
Stavim novi Xp, instaliram sve s cd-a koji sam dobio s tv karticom i sve radi prvi put,ali nakon nekog vremena,nekad odma nakon resetiranja nekad koji dan kasnije upalim program za gledanje tv-a i ono ful sporo se fali,da prebaci program treba po pola minute i kao da nema prijema a antena je prikljucena.U cemu je mogao biti problem??
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi li probao instalirat nove drivere?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Varaš se, Leadtek ima dosta dobar softver i pored njega nema potrebe stavljati bilo šta drugo. ChrisTV je recimo meni smeće jer za toliko godina nisu napravili pravu podršku za AIW kartice.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Ok, ne znam kakav je Leadtekov softver, ali nakon 3 promijenjene tv kartice znam da se nijedan program koji dođe s njima ne može mjeriti s zasebnim rješenjima. još su mi najgori oni koji pokušavaju biti media centri i all-in-one rješenja : bonker2: bonker2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Slazem se sa domy-em, Leadtek tuneri imaju vrlo dobar softver. @Jakesevic: svakako povuci najnovije drivere i Winfast PVR paket, pa probaj s njima. Moguce je i da te zezaju driveri od grafulje, pa probaj i njih dogradit. Imam doma nekoliko tih RM kartica i sve rade BEZ ikakvih problema, kamoli slicnog tipa kao kod tebe ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da imas problema s driverima,probaj kao sto @super kaze staviti nove drivere od grafe i tv kartice,jer jedan kolega je imao isto takve probleme slicne ko i ti,pa sam mu s novim driverima rijesio problem jer su mu se poklali driveri od grafe i tv kartice.Na kraju je sve profunkcioniralo kad su se maknuli stari driveri i stavili novi ali nakon temeljitoga ciscenja jer je imao svega i svacega na hardu,pa nije ni cudo da se smrzavala tv kartica....vjerujem da ce to i kod tebe pomoci kad sredis drivere.Inace slazem se leadtek stvarno ima dobar softver za razliku od nekih drugih prizvodjaca.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Poz! Imam istu karticu ali nece da radi. Prije nekoliko dana zamjenio sam nvidijinu grafu sa atijevom. ocistio sam komp od zaostalih drivera graficke kartice i instalirao najnovije za atijevu grafu dok je cijelo vrijeme tv kartica normalno radila. nedavno kupim jednu plocicu od 256mb i stavi mje u zadnji slobodni utor i upalim komp i eto sranja, javljaju windowsi da su nasli nepoznati hardware tj karticu a prog koji je instaliran za gledanje tv kartice javlja da nema tv kartice u kompu. izvadim ram i opet upalim ali isto sranje. deinstalitram sve sto ima veze s tv karticom i opet inastliram ali nist. vratim ram i opet isto - nista. u device menageru pokusavam instalirati drivere za nepoznati hardware koji javljaju windowsi (mislim da je multimedia control i multimedia video control) ali nece da prepozna drivere s cd-. da se nisu odjednom poklali grafa i tv kartica? nemam pojma sta je a i nemogu na netu da nadjem slicni problem. ako netko sta zna neka napise. hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|