|
![]() |
#1 |
Click to Reset
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Pozdrav, želim kupit laptop koji bi većinu vremena koristio kao radno računalo, ali da ipak pokrene neku igru tu i tamo. Pošto je počeo semestar, odlučio sam malo zaradit programirajući i dizajnirajući hardware, ali kako sam tokom ljeta kupio novu matičnu, nakon završenog posla ostao sam držeći programator u ruci i zbunjeno tražeći serial port... ![]() Da, ***iga i sad kupujem laptop čiju kupnju ionako već odgađam 3 godine, i koji bi trebao imat sljedeće karakteristike: -cijena: ~4500kn (+/- 500kn) -portovi: serijski i ostali (može i LPT) -težina: nije bitna, može koristit i desktop procesor i imat 5kg -cpu: c2d(može i desktop verzija, treba mi jak cpu zbog simulacija el. sklopova) Ostale komponente kako dolazi, napisao bih i 1GB RAMa, ali i ovako najvjerojatnije prelazi cifru. Pa raspišite se i dajte prijedloge, hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Laptopi sa serijskim portom su postali egzotika (sa LPT-om još veća) tako da bi možda bilo bolje da si kupiš dock za lap ili port replicator na kojem se sigurno nalazi i serijski port.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Click to Reset
|
Bio bih zadovoljan sa HP nc6120 samo problem je da ga više nema,a tamo gdje ga 'ima' dođe 7000 - 10 000kn! A USB -> RS232 ne mogu koristit zbog problema za softwerom, a neznam ni kako bi hardware reagiral, moral bi pogledat specifikacije USB-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Click to Reset
|
Citiraj:
P.S. Sad mi je sinulo da možda ima na ploči konektor za serial samo da ga nisam iskoristil i vidi vraga, usamljen, neiskorišten. Hvala svima, mislio sam kupit laptop, ali uspjeli ste me još nekoliko godina odvojit od moje želje, uistinu hvala vam. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#8 |
Click to Reset
|
Pošto već odgađam kupovinu 3 godine, ne biram razloge. (kojih sad ponovno niti nemam) A kako ide stara 100 ljudi, 100 ćudi. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|