|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Remote Desktop - losa kvaliteta, i sporost
Spajam se redovito s ovog kompa na HTPC, i kvaliteta je razocaravajuca. Ne trazim sad nekakvu HD kvalitetu, ali barem da mi cursor nema lag kao da ga vrtim na stroju od 100mhz a ne 2000mhz. Remote desktop: http://www.imagesforme.com/viewer.ph...lipboard01.jpg onda ista slika bez remote deska, kad sam spojen direktno monitorom na taj komp. http://www.imagesforme.com/viewer.ph...lipboard01.jpg Uocavate razliku? Kako da to sredim? Stavljeno mi je da koristi LAN opcije, sve kvacice enejblane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
sad sam se sjetio da si mi poslao PM ![]() lag ti se 99% javlja radi custom cursora na remote mašini. Vrati defaultni pa usporedi... a slika ti je 'nazubljena' radi 16bitne boje, stavi 24 ili 32 pa bi trebala biti bolja (nauštrb performansi). Kod mene je ovako postavljeno i nema nikakvog laga: ... ![]() ![]() ... Jedino sam primjetio da font smoothing ne radi bez obzira bio uključen ili ne ali za rad na udaljenom računalu to ionako nije prioritet.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Geek Wants Out
|
Evo sad sam pogledao i meni vrati na 16bita, valjda ne može bolje ![]() (nisam to do sad primjetio jer mi je ionako pozadina crna ![]() Koji su ti to windowsi, kod mene su XP SP2 ali nemam tih opcija za font smoothing i desktop composition ?
![]() |
#5 |
Premium
|
Te sam .. danas nabavio jer mi se moj XP SP2 nlite CD izgrebao .. pa sam njega u kos a ove "nabavio" sa jedne stranice ( legalno naravno ) navodno imaju sve moguce updejtove u sebi tako da.., mislio sam da je i zbog toga, pa sam skinuo auto patcher od ~300mb i instalirao na htpc-u medjutim nije to. I da nakon sto sam htpc natovario patchevima jos uvijek nisam dobio ovaj remote desktop koji imam na ovom kompu --> mozda su ovo neki vistani xp-i .. hacked ![]() Ali i na obicnim XP SP2 koje koristim na htpc-u sam imao slicnu stvar. Boja je odvratna, bilokakav wallpaper - slika se "runi" i opcenito je trula. Iritiraju me i ikone, kao da su izasle s windowsa 98 ![]() edit; evo kako je namjesteno na htpc-u. ![]() i onda udjem u remote i dobijem ovo: ![]() edit: ili preporucite mi neki drugi progi za remote desktop. Zadnje izmijenjeno od: SniperWolf. 04.10.2007. u 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ja osobno uz Remote Desktop koristim UltraVNC i radi savrseno preko DSL-a tak da preko LANa uopce nema govora da bi mogao stekati...
![]() |
#7 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
ja koristim LAN preko WLANA i šteka...nije strašno ali lagga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The Geek Wants Out
|
![]() |
#9 |
Premium
|
![]() Ovako ide sa UltraVNC, spoji se uredno ali onda nemrem nista ![]() crni - jel to ima veze sto je remote desktop pc sa integriranom grafom? Nebi trebalo. I da, spajao sam se i na geforce 4 prije pa je isto ovako bilo, wtf? Gledam jeli ima neki tweak na netu kako bi to trebalo biti. Sta jos? Idem otvoriti portove na ruteru, iako mi cak i ovako funckionira, ali eto - boje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Evo jedna zanimljiva stvar - ![]() ali ovdje .. ![]() I da, ne utjece port forward. ![]() wtf? ![]() edit; ja bi trebo dobit ovo .. ![]() ali dobijem ovu 2bitnu boju .. odvratnu ![]() edit2; evo sredio ikone, trebalo je ukljuciti "use all possible colors" u settings od stardockovog progija za ikone .. ![]() Ali jos nisam rijesio to sto neke fotke tako isto pucaju kod nijansi.. ali me to tak ne bode u oci kad vecina radi kako treba ![]() da se bar fontovi mogu zagladiti.. Zadnje izmijenjeno od: SniperWolf. 04.10.2007. u 23:27. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|