|
![]() |
#1 |
ispičutura i danguba
Datum registracije: Oct 2007
|
Spajanje digitalnog recivera na kompjuter
Pozdrav svima, imam jedno pitanje.
Kupio sam karticu Hauppauge HVR-3000 LINK: http://www.hauppauge.co.uk SLIKA: http://i24.tinypic.com/2eouzr8 te imam namjeru spojiti PC i reciever. Naime, pošto još nemam reciever, iz razloga što se ne razumijem i nisam siguran što mi je potrebno, zanima me da li je moguće spojiti PC i reciever i u tom slučaju pomoću kompjutora upravljati recieverom???? Ako je to moguće molio bih da mi pojasnite i preporučite koji reciever da kupim, i na što općenito treba obratiti pažnju prilikom kupnje istih? Isto me zanima što se tiče satelitskih antena (tanjura), da li su one manje više sve iste ili postoje razlike? Ako da u na što treba gledati? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ček, ček, nisi mi jasan. Imaš karticu koja hvata satelit i obje vrste zemaljske televizije i sad bi još na komp spojio reciver i njime upravljao? Kakav reciver? Satelitski? Ne pratim te moram priznati.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
ispičutura i danguba
|
Cilj mi je gledat kodirane programe a za to mi valjda treba reciver. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ispičutura i danguba
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da nisi. Znam da su se uz SkyStar2 kartice mogli gledati i neki kodirani programi. Net je pun foruma o satelitskoj TV pa se tamo raspitaj za detalje.
![]() |
#8 |
ispičutura i danguba
|
Ali ja nemam SkyStar2 karticu a zelio bi gledati kodirane programe na PC preko Hauppauge HVR-3000 kartice |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ispičutura i danguba
|
Mozes li mi malo to objasniti jer ja sam tupina ![]() mozes i na pm |
![]() |
![]() |
|
|