|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2003
|
s-ata kontroler
ajde preporucite mi neki dobar sata kontoroler, cijena nije vazna |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
kažu da je highpoint ok. nisam probao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ja sam danas imo sex s satom. wd 10k rpm 37GB i SGB 160GB. gigabyte canterwood ploča s sata backpanelom i 4 SATA porta na 2 kontrolera. jedan kontroler podržava hot plug, a drugi ne. ovaj koji podržava je SiI. navedena 2 diska idu unutra, a na backpanel bi se trebali spajati prenosni. narafski - na silicone image bi trebali ići vanjski. ALI PUSHIONA. gigabyte je isporučio drivere samo za SiI, a pametni vindozi s SP1a ne žele se instalirati, tak da se samo na SiI kontroleru može instalirati OS. kakva šupa! ko je kriv? gigabyte ili gates ? gospodine gates... imate para. nećete bankrotirati ako uložite nešto više para u razvoj windowsa.. ako niste znali, puni su rupa a SP2 kasni dozlaboga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2003
|
quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by Black Dragon Traži neki na kojem piše silicon Image ili tako nekaj... -------------------------------------------------------------------------------- ma trazio sam po netu i uglavnom u većini trgovina ima samo highpoint ili tako nešto, jel možda znaš ili netko zna gdje kod nas ima za kupit Silicon image kontroler? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
...
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
adapter serial ata na ultra ata, silicon image chip (155.57kn) |
|
![]() |
![]() |