|
![]() |
#1 | ||||||||||
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Uzeti ovu konfu ili zamjeniti nesto?
i graficka http://www.gigabyte.ba/products/vga/...6t256hp-b.html ati 2600xt 256mb ddr4, to cu uzet od frenda, nekih 700-800kn, jel to ok cijena? Uglavnom sve skupa kad se zbroji izadje nekih 7000kn (mozda 100-200kn vise ali ni lipe iznad toga) Jel mogu to zakljuciti kao konacnu konfu ili ima netko neki prijedlog sto promijeniti? Trebalo bi proci kao neka gaming konfa. Jedino sto bi ostalo za sada sigurno je ta grafa ako je to povoljno (svega par dana stara), te bi se ona kasnije promjenila kada dodje nesto full dx10. Vec se par dana kidam sto kako zasto, citam ovaj forum kao neki pustolovni roman ![]() Hvala i pozdrav |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wannabe Pilot
Datum registracije: Jul 2007
|
CPU: Intel Core 2 Duo E6550 BOX, 2×2.33GHz - 1285kn MBO: Gigabyte P35-DS3 - 810kn RAM: DDR2 1GB (667MHz), GoodRAM X2 - 394kn HDD: Hitachi 160GB Sata II - 365kn VGA: Albatron GF 8800GTS, PCIE, 320MB - 2050kn DVD: Pioneer DVR-112D - 246kn CASE: Chieftec midi tower SG-01B, bez PS, crno - 300kn PSU: Chieftec 400W - 325kn LCD: Philips 190WV7CS Silver, 19” - 1399kn UKUPNO: 7147kn
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
hoce box cooler dobro hladiti? osobno nemam bas pozitivna iskustva sa njima, te sam uvijek ubrzo morao kupiti poseban hladnjak? vidim da ti imas wide screen monitor, jel velika razlika? mora li se navikavati malo? jos nisam bas sjedio za WS ekranom, pa uopce nisam razmisljao o njemu morat cu malo pogledati review-ove za taj WS philips vidim ubacio si 8800gts, to sam u pocetku mislio uzeti, i uzeti malo losiji monitor, no koliko sam uspio procitati, koju god graficku garticu kupio nece niti jedna moci progutati prave dx 10 igre kakda dodju? zato sam i mislio ovu varijantu od frenda, jel bi to moglo gurati sve danasnje igre + nekolicinu sto ce izaci? naravno kasnije bi se mjenjalo za nesto punokrvnije |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Wannabe Pilot
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
jos jedno pitanje uz taj WS, kako se ponasaju starije igre? tipa jos uvijek znam baciti dobri stari warcraft 3, pa da nebi slucajno bilo problema ![]() i jos jedna novost, posto stara odlucila prodat svoje neke dionice, rekla kao da ce uskocit i dodat mi 1000kn, pa se zapravo granica dize do 8000kn nekakve preinake napraviti ili ostaviti ovako pa se za visak otic zapit? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
mozes uzet chifteca 550w za 500kn hladnjak freezer 7 pro 150kn i ako oces e6750(1200 kn u admu) umjesto 6550 ostalo zapit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
1. za hard radije uzmi Samsunga ili WD. Pogotovo Sami T166 i WD AAKS serije koje su i tihe i hladne. 2. ako uzimaš Fortron 400W napajanje, uzmi ga u ADM-u jer ono u Vemilu je THN, a ne PNF kojeg nazivno slabiji brat 350W PNF (Vemil, 211kn) pojede za doručak 3. najavljen je Dx10 i za XP, a poznato je da pod Vistom igre sporije rade kao i pod Dx10 u odnosu na Dx9 4. uzmi curu u odvedi je nekamo na večeru s ostatkom love
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možda i je, ali na stranicama piše THN http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...te=0&Sifra=752
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
pise tako al u skladistu znaju imat i pnf, takav je bar slucaj bio u varazdinu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|