|
![]() |
#1 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Vivax 210 i AC3 zvuk
Kolega mi je uzeo Vivaxov DVD player i sve radi odlicno osim AC3 zvuka gdje je zvuk jako tih. Da sad ne idem kod njega da li postoji neka opcija da AC3 zvuk pusta na stereo i da se cuju znaci svi kanali na stereo-u? Znaci vivax je spojen na tv bez dodatnih zvucnika. Stereo xvidi rade normalno jedino AC3 je pretih, pa eto ako ima to mogu reci da je to savrsen DVD player. ![]() Jer ima Region free kao opciju bez ikakvog flashanja i dosta je brz a i cijena mu je odlicna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Mora biti - ako nema onda nemam komentara, nek ga koristi kao stalak za cvijece. Bez downsamplinga ne moze, to sto kazes da je tiho - malo osluhni i cut ces (odnosno neces) da se skoro uopce ne cuje sto ekipa u filmu prica, jer sav taj govor dolazi iz centralnog zvucnika. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Nemam dvd player, ni kucno kino, ali par ljudi me zamolilo da im spojim i upogonim njihova. Na svim tim jeftinjarijama (ne kazem da su smeca) sam imao problem sa centralnim zvucnikom (jednostavno nije ispustao nikakav zvuk) ili s tim downsamplingom. Kako sakriju te opcije da ni samo ne znaju gdje se nalazi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|