Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.10.2007., 00:42   #1
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Vivax 210 i AC3 zvuk

Kolega mi je uzeo Vivaxov DVD player i sve radi odlicno osim AC3 zvuka gdje je zvuk jako tih. Da sad ne idem kod njega da li postoji neka opcija da AC3 zvuk pusta na stereo i da se cuju znaci svi kanali na stereo-u?

Znaci vivax je spojen na tv bez dodatnih zvucnika. Stereo xvidi rade normalno jedino AC3 je pretih, pa eto ako ima to mogu reci da je to savrsen DVD player.
Jer ima Region free kao opciju bez ikakvog flashanja i dosta je brz a i cijena mu je odlicna.
Bono je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2007., 01:56   #2
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Da sad ne idem kod njega da li postoji neka opcija da AC3 zvuk pusta na stereo i da se cuju znaci svi kanali na stereo-u?
Mora biti - ako nema onda nemam komentara, nek ga koristi kao stalak za cvijece. Bez downsamplinga ne moze, to sto kazes da je tiho - malo osluhni i cut ces (odnosno neces) da se skoro uopce ne cuje sto ekipa u filmu prica, jer sav taj govor dolazi iz centralnog zvucnika.
SPLiFF je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.10.2007., 02:06   #3
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
OK hvala to sam znao samo sad cekam nekoga ko ima taj model da kaze kako se zove opcija da to rijesim preko telefona
Bono je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2007., 12:41   #4
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Nemam dvd player, ni kucno kino, ali par ljudi me zamolilo da im spojim i upogonim njihova. Na svim tim jeftinjarijama (ne kazem da su smeca) sam imao problem sa centralnim zvucnikom (jednostavno nije ispustao nikakav zvuk) ili s tim downsamplingom. Kako sakriju te opcije da ni samo ne znaju gdje se nalazi.
SPLiFF je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno