|
![]() |
#511 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
pa covjek se zali sto ima 5gb paket ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
#512 | |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
|
![]() |
![]() |
#513 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
#516 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ovo je frend iz tcoma postao na jednom forumu sorry ak vec negdje ima Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#517 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
#518 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
A najbitnije? Cijena? |
![]() |
![]() |
#519 |
Torrent freek
|
Oćeš mi virovat, ako ti kažem da neznaju ni oni ? ![]() ne, ozbiljno, već u 2 navrata se trebapo uvest taj nesretni TP. Prvo u ožujku 2006, a potom sad u 9 mjesecu. Bar prema informacijama, kojim ja raspolažem Oba puta je odgođeno i zasad se spominje 10,11, čak i 12 mjesec... Vidit ćemo ![]()
#520 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
kog briga za maxtv :P,vidim da se vise nista negovori oko podizanja brzina evo sada je 28.9 a od t-coma jos nema nikakve obavjesti o podizanju brzina a ako krecu s podizanjem vec smo trebali dobiti barem email. |
![]() |
![]() |
#521 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
Al neću se trudit uvjeravat, ako ćeš vjerovat vjeruj, ako nećeš, ništa ![]()
![]() |
#522 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Jedan off topic: Hoće li moj Siemens se515 moći raditi na povećanoj brzini, tj. hoće li bit problema ako brzina naraste na 2 mbita? |
![]() |
![]() |
#524 |
Banned
|
Valjda če nas iznenadit pa sa 1 povečat brzinu na 3mb!!! |
![]() |
![]() |
#525 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
#526 |
Banned
|
Meni je skroz bilo u redu,meni je samo upload jako brz 400kb a imam 1mb vezu,i imam maxtv! |
![]() |
![]() |
#527 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
cisto sumnjam da ce nam dici na tri, evo meni i frendu par ulica dalje od mene vec dva dana brzina stabilizirana na 2mbita, bez fluktuacija kao prije tri dana, da su nam htjeli dici na 3 onda bi valjda testirali tu brzinu |
![]() |
![]() |
#529 |
Vječni Student
Datum registracije: Apr 2006
|
Meni je iskreno 1Mibt čist dosta i stvarno sam zadovoljan tom brzinom, tako da bi 2Mbit bilo nešto izvanredno. Bitniji mi je promet, odnosno flat. Da imam 1Mbit i flat od nekih 100KN (s pretplatom 180KN), ništa više ne bih tražio. Samo flat nek daju!!!!
#530 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
ja se ne mogu nacudit nekim rezama ode, meni se konstantno Dloada sa rapida, i brzina, kolko sam ja primjetio, niti jednom nije isla gori ni doli za neku osjetnu vridnost, da nisu nas zaboravili ode u selendri??
#531 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo i službeno, baš došlo od t-coma: "Zagreb, 28. rujna, 2007. godine T-Com ponovo povećao brzine MAXadsla Nakon manje od šest mjeseci, T-Com će još jednom svim svojim postojećim i novim MAXadsl korisnicima besplatno automatski nadograditi postojeće pristupne brzine, počevši od 29. rujna 2007. Korisnici MAXadsl pristupa od 79 kuna mjesečno ubuduće će, umjesto dosadašnjih pristupnih brzina od 1Mbit/s/ 256 Kbita/s, moći koristiti brzine do 2Mbit/s/ 256 Kbita/s. Umjesto brzina 3 Mbit/s/ 352 Kbita/s, korisnici će moći koristiti povećane brzine do 8Mbit/s/ 512 Kbita/s, a postojeće pristupne brzine od 5Mbit/s/ 512 Kbita/s nadogradit će se novima do čak 16Mbit/s/ 768 Kbita/s, što je povečanje brzine do čak 300 posto. Postojećim MAXadsl korisnicima nove brzine biti će aktivirane automatski, a ponuda vrijedi za sve privatne i poslovne korisnike. Osim većih pristupnih brzina, novi MAXadsl korisnici - koji to postanu u razdoblju od 29. rujna do 28. listopada 2007. - prigodom potpisivanja ugovora ostvaruju pogodnost neograničenog surfanja (Flat rate) tijekom dva obračunska razdoblja, odnosno do dva mjeseca, za samo 1 kn! Sve informacije o novim pristupnim brzinama i cijenama korisnici mogu pronaći na web stranici www.t.com-hr, pozivom na besplatni broj 0800 9000 Službe za korisnike, odnosno 0800 9100 za poslovne korisnike, ili u ovlaštenim T-Com prodajnim mjestima ." |
![]() |
![]() |
#532 |
PizzoZder
|
Link nije dobar, mr.tor dovodite ljude u zabludu. Pise se veveve tocka t crtica com tocka hr ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#538 |
1oo1 NooB
|
Za Athinog montera ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
#539 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
atha ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
PizzoZder
|
Atha je nasa hobotnica ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|