|
![]() |
#721 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Lijep pozdrav svima. Imam jedno pitanjce. Naime, imam doma Amis 2 u 1 i trebao bi se zbog posla spojiti na internu mrezu firme. Spajam se preko obicnog modema i sa normalne telefonske (analogne) linije to nije problem, no zanima me da li je uopce moguce uspostaviti konekciju preko Amisa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#722 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
@Sa_Stilom Procitaj jos jednom zanima me za brine 6 8 do 24mbita da li netko ima i radi mu dobro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Imao 6Mbit jako loše, ping cca 80-100ms. Imao 8Mbit, donekle dobro, no i dalje ping duplo veći nego na 4Mbit. Vratio sam se na 4Mbit, jer je tad najveći mi upload, i najrealniji download. Veza je čista i konstantna, bez varijacija. Tako je bilo kod mene, centrala Pešćenica. Pozdrav. ![]()
![]() |
#724 | |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
i dal ti se događa da kas skidaš torrente ful brzinom (blizu 500 kB) da ti upload padne na 35-45 kB ???
![]() |
![]() |
#725 |
Premium
|
Yebeš ameriku.
![]() |
#726 |
|
![]() |
#727 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
bok jel imate vi kakvih problema sa torrentima, konstantno mi se desava da downloada i uploada normalno i onda odjednom samo kao da pukne veza i promet preko azureusa stane, onda nakon 10min opet pocne, u zadnje vrijeme to 10min prerasta u sat vremena, obicno kad restartam azureus krene skidat i uploadat normalno ali u zadnje vrijeme ni to uvijek ne pomaze, prvo pocne normalno skidat al za par min/sec opet padne promet na 0 ![]() sad mi je pukla bila veza (samo je pisalo u routeru da sam diskonektan sa neta (?) ) i nakon toga mi nece youtube radit kak spada, kad trazim neki filmic ne loada stranicu do kraja tako da ne vidim ss iz filmica, a forumu mogu normalno pristupit inace sto se tice torrenta, dok oni puknu internet radio mi radi normalno i mogu surfat bez problema, tako da nije cijela veza pukla nemam pojma jel problem u demonoidu sa kojeg skidam ili u amisu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
probaj smanjiti broj konekcija, mozda router zeza
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Premium
|
![]() |
#731 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
networking wannabe guru
|
pa ni ovo nije previse, al probaj stavit na pola tih vrijednosti pa gledaj oce se stanje poboljsat za svaki slucaj...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
|
![]() |
#734 | |
Premium
|
Citiraj:
Jako sam zadovoljan njime, pogotovo jer nađem što mi treba za manje od minute. Skinem to što trebam full brzinom, te ne trebam nikome dijeliti.
![]() |
![]() |
#735 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Svatko ima svoju računicu. Dijeliti barem nije problem, tj. ne košta ništa. Stvarno ne vidim zašt bi plaćao za nešto što mogu dobit besplatno. Pa i da skidam s public trackera, nek se skida par sati duže, baš mi je svejedno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Premium
|
Gle, meni kad je hića, kad mi se gleda film, kad nešto želim, hoću to taj tren. Razlika između 25min i par sati mi je previše. Pogotovo vrijeme i živci dok nađem na torrentu što želim. ![]() Živio RAPID ![]() btw: Nije problem dijeljenje, bogu fala pa je FLAT, nego čekanje dok se skine to što želim. Čak mi je draži strongDC, i na njemu prije nađem što trebam, neg na Torrentu... Iako ni DC ne koristim već duže vrijeme ![]()
![]() |
#737 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Dijeliti je velik problem, s vezom od 3/0.3 Mbit na private trackerima je velik problem. A public ionako svi limitiraju pa nemožeš ni iskoristit punu brzinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
|
zato postoji amisov 4/768 paket za 260 kn jupi!!! onda nije problem dijelit
![]() |
#739 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Nemaš koristi od velikih download brzina kad ju nemožeš koristit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
|
kak sam onda ja uploader na midnight torrentsu i imam ratio 15 ???
![]() |
#742 |
Premium
|
Ma opet, predagocijeno mi je vrijeme da se yebem s uploadom.
![]() |
#744 |
|
pa nije mi shvatljiva tvoja pretpostavka da je teško održavati ratio 1.0 kad očito nije. pa ne skidam 0-24 na 4 mbita ali koliko god da skinem mjesečno sa 0.8 mbit uploadom brzo popravim ratio.
![]() |
#745 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo meni upravo bili tehnicari iz amisa ukratko posto imam problema sa telefonom, dosli su izmjeriti sum i smetnje u liniji, ali nazalost kabl koji dolazi do telefonskog stupa je los pa nemogu potegnut vise od 2.5mbita/700kb ali i to je dosta ![]() stvarno me iznenadilo kako tehnicari rade, brzo i pozudano, sada cemo vidjet koliko je bolja veza jer ce popravljat nesto na dolaznim vodovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pa mozes ti promjeniti kabel od stupa do kuce... jer je to tvoj kabel.
![]() |
#747 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
mogu ali nema svrhe jer je veza do stupa losa ; btw kabel od stupa do kuce cca 20m je zamjenjen prije par godina (cca 4) tako da nema svrhe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
evo juce zvao amis i uzeo 2mbit flat, stan se nalazi kod stanice maksimir u đalskoj(gjalskoj), samo me zanima kakve pingove mogu očekivat u tom djelu grada, s tim da imam još 2 cimera koji igraju warcraft3 i sta cu imat flat za fiksnu telefoniju? to mi je lik prek telefona spomenuo, a prvi puta cuo za to |
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
networking wannabe guru
|
Amis ima do kraja godine akciju "besplatnih" poziva u fiksnoj nacionalnoj mreži, kažem "besplatnih" jer se naplacuje 7lp uspostava poziva...
![]() |
![]() |
![]() |
#750 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|