|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Pozzzz..... Mene zanima jel moguce negdje u HR kupiti prizilicu CD/DVD/DL/rw ali da medije uvlaci po principu radija u automobilu ili konzole Nitendo Wii ??? Znaci da se umetne cd do pola i on ga sam povuce unutra a ne da se mora kliknuti pa da izade ladica pa da na nju stavimo pa dok on uvuce ladicu s cd-om..... Uaprijed Hvala ps.... ugradivat ce se u kuciste znaci u normalan 5.xx slot Zadnje izmijenjeno od: Tz4r. 25.09.2007. u 10:33. Razlog: edit |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Slot-in prže su rijetkost i teško ćeš naći 5,25". Slim pržu (za laptope) bi prije našao s takvim sistemom uvlačenja medija. http://www.pc-shop.hr/addprod.asp?sr...t=&ID=A0602085
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
opticki uredaj bi smjestio u natec p182 tako da nije za laptop.... ili sam nesto krivo skuzio ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Krivo si skužio. Coconut ti je htio reći da 5.25" slot-in DVD snimača nema. Zadnji takav uređaj koji sam vidio kod nas je bio Pioneerov DVD čitač DVD-120S. Nakon toga, prisutne su samo slot-in DVD prže za laptope. Kužiš sad?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
kuzim.... svejedno hvala.... a sada cu plakati jer mi je to bilo bas kul |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mnogima je, *ebi ga...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Panasonjara Slim Team |
|
![]() |