|
![]() |
#1 |
Car Audio Fanatic
Datum registracije: Nov 2006
|
INFO sajam
Gledam stranicu od ZV i trazim ja kad je INFO kad ono neki sajam slika i multimedije or something... Sjecam se da je prosle god bilo nekakvih nedoumica oko odrzavanja istog, dali to znaci da ga necemo vidjeti ove godine?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
infoa pod nazivom "info" vise nema sada je sajam multimedije i glazbe...i prema onome sto ja znam trebalo bi biti jako dobro ![]() ako se nadjete u to vrijeme na velesajmu moci ce te i mene vidjeti tamo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Unazad par godina, na Info se islo samo zbog dobacivanja opscenih komentara hostesama, te klope poslije obilaska.
![]() |
#7 |
mrzi zimu
|
multimedija i glazba ![]()
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
da su nase trgovine racunalnom opremom bile dovoljno pametne pa se same ujedinile i organizirale nes mozda bi info ustvari i bio info.... ovako kako stvari stoje i bolje je da ga nema... e da idem na taj sajam multimedije i glazbe ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
idem vec cetvrtu godinu sa skolom i svaku godinu sve gore i gore... Uglavnom ako i bude nesta ja obicno idem petkom s skolom pa da se mi sa PCE-a nadjemo pa cemo razmislit xD E da i za ovo da napisem gramaticki tocno mi je trebalo sexy 4min ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#14 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
Info je dijelom prerastao u T-mobile/VIP prciju, a s druge u mjesto nabavke opreme za fizicke osobe s dodatnim popustima. Stoga vise profesionalcima nije ni blizu interesantan, a onda je i pitanje da li uopce treba postojati.
![]() |
![]() |
#16 | |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Ima tu i malo megalomanije na premalom trzistu. Jedna Kroejša sa 4.5mil dusa (i manje od miljon u samoj metropoli) plus par miljona oko nas ocito nije dovoljno da se privuku veci igraci, vec samo lokalci. Da su to od starta organizatori i sudionici prihvatili, i prema tome se orijentirali, vjerujem da bi danas imali ne tako glomazan, ali prilicno dinamican, zanimljiv i sto je najbitnije, aktualan show.
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
Info je lokalni sajam, tesko da se moze "izvuci" van RH, preskup za bilo sto ozbiljno (pod tim ne mislim samo na cijenu standa) vec na sve ono sto sajam prati. Stoga je i "napusten" od strane svih ozbiljnih firmi u RH. Jednostavno se ne isplati jednom godisnje pripremati show svega i svacega kad firme to rade svako malo, puno profesionalnije i za manje pare, a tad se ciljano zovu oni korisnici kojima je to interesantno, a ne autobusi osnovnoskolaca iz cijele RH koja pokupi 90% kataloga i potrosi 90% vremena slineci po opremi.
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
idem na njega cisto da vidim sta je to nesposobna uprava zv-a uspjela napraviti... ocemo neki grupnjak napraviti da odemo ? ![]()
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
meni je najbolje sjecanje na info sajam dok sam isel sa srednjom, doduse bilo je tolko dosadno i monotono da smo nas par skoknuli preko puta na interliber, nakupovali vidi, bug, pcchip, alan ford, i garfield-e, sjeli pred ulaz na ZV i citali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
SVAKODNEVNA DOGAĐANJA U PAVILJONU 7 ●prezentacija overclocking računala / PC EKSPERT Tko je glavni clocker? ![]() Popis izlaganja i okruglih stolova |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Ja brijem Quake
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
Ja se veselim. Budem se zaletio u subotu. Nadam se da se to pokrene i da zaživi opet. |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Info 2011. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja da pitam el imao tko iz Požege i okolice da ide autom da se ubacim? Naravno plaćam udio u gorivu cestarini ili štoveć, javite se ako ima takvih pls iako sumnjam. Još da kažem da sam ja 5.-8. osnovne stalno slušao o tom INFO-u od starjih bratića i frendova i onda kad sam napokon dopo u srednju je bila zadnja i po riječima drugih najjadnija godina, a poslije je bio samo interliber i nešto drugo pa me baš zanima kako će ovo izgledati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
budem se zaletio nakon dug godina ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Tko to bude demonstrirao OC (s PCEksperta), ak se smije znati? ![]() EDIT Našo link u drugoj temi... http://www.pcekspert.com/news/20111107.html#59307 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|