|
![]() |
#361 | |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
|
![]() |
![]() |
#362 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
aj super ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Prebacio se natrag na T-Com s Optime (baš optimina infrastruktura) ne pitajte zašto...hehe... I dali mi D-Linkov 584 i piše veliko ADSL2+... Imam i Kasdu od prije, ali hvala bogu da je dosla neka zamjena kasdi ![]() ![]() Radije bi da cijene idu dolje, ali i ovo je ok... Samo ću brže potrošit promet... |
![]() |
![]() |
#364 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
eto, danas na poslu dobio zamjenu za kasdu, taj dlink...u route modu je u roku par klikova...samo se nemojte zahebati kao ja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
krivo 4000kbita pomješo sam mbit i kbit ![]() pa da i ja sam se bio začudio no lik je bio preštekao na onaj usb modem koji je ponio skup sa laptopom konektirao se i ništa nije radio na njemu i uzme mob u ruke i nazvao nekog lika sa t-com strane i veli mu da provjeri kolika je je MAX propusnost download i upload (centrala je navodno slala brzinu nekih 9mbit) i lik mu na mobu dva put kaže 7.3mbit download i 4mbit upload i još ga išo pitat kaj 4mbit upload on veli da ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
velika je razlika između 4Gbit-a i 4Mbit-a ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovako da ne otvaram topic zanima me samo jedno,imam ovaj D-LINK 584t i kada ugasim komp..meni on i dalje radi kao da se nis nije dogodilo a kada ga iskljucim iz struje i ponovo spojim onda izgubim sve postavke koje sam imao..mislim glupo mi je imati upaljenog kada komp ne radi..jel zna neko nesto o tome...hvala sorry na offtopicu. |
![]() |
![]() |
#370 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() |
#371 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#372 | |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#373 |
Premium
|
Hvala svima na odgovoru. @Ice Demon nazalost nema kao sto je rekao Badboy @DoX_Chabar ma nema to veze s ovime sto sam ja rekao sve sam napravio i naravno sevao sam i restarta se on ali nista. @Badboy ako je napravljen da radi non stop onda nema beda ali ipak ponekad je dobro i njega odmoriti na nekoliko min,sati.,ja sam sebi napravi da mi on automatski spaja na net bez da ja napravim konekciju jel ovako mi je puno bolje @pipe ok budem probao tako kada ga ugasim necu ga upaliti odmah nego kao sto si rekao. jos jednom hvala svima na pomoci. necu vise u offtopic lol ![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A šta sad kod t-coma dijele neko neve modeme/routere? Baš neki dan gledam i vidim da imaju neki D-link DSL 584T. http://www.t-com.hr/privatni/interne...sl_uredaji.asp Baš trebam poslat papire a neću glupu kasdu, puno se grije i kod frenda je počela i zujat...bolesno |
![]() |
![]() |
#378 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Cekaj te.... Ak sam ja dobro shvatio, znaci ja dodjem u T - Centar sa svojim stari Semensom C-010-I i mogu zatrazit novi modem za beslpa , right? |
![]() |
![]() |
#381 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Reci zasto nemogu? Meni frend reko da mogu? |
![]() |
![]() |
#382 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
A mi ti rekli da ne... That simple. Oni ne mijenjaju routere iz cistog mira. Pogotovo ne ako je jos i ispravan. Sad ce nekim ljudima mijenjat jer nemaju ADSL2+ modeme. A ako sam upoznat, tvoj moze podnjet brzine, ako ne onda ih cekaj ako ikad dodju. |
![]() |
![]() |
#385 | |
Premium
|
Citiraj:
Drugo tek kada T-com i sluzbeno potvrdi da ce biti dizanja brzina i da se moze zamjeniti stari za novi modeme onda bi tek mogao ici ili pitati dal mogu zamjeniti a sigurno ce ti ga zamjeniti ako koristis 5mbita koji ide na 16mbita(navodno)..a pogotovo ce ti ga zamjeniti ako si pod ugovorom ako nisi pod ugovorom onda nista nemozes.. Napominjem jos jednom tek kada i sluzbeno budu dizali brzine onda to napravi. ![]() @bigAdvance ako ti je isteko ugovor nemozes zamjeniti modeme,ako si prvi put uzeo zicani modem ovaj put moras onda uzeti wlan kako bi ti oni ponovno omogucili dobivanje novog wlan uredaja s potpisom na novi ugovor naravno,meni je tako bilo receno.. |
|
![]() |
![]() |
#386 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ma dijele ih shakom i kapom onima koji su pod ugovorom...kukaj da ti brzina zahebava zadnjih par dana, a prije da ti je cesto do zagrijavanja kasda znala zablokirati vezu...nemas sta izgubiti , samo mozes dobiti taj dlink...postavljanje u route mode traje par klikova...me like it..i sto je najvaznije od jucer jos nije zablesirao kao kasdaaa...i ja bi ga doma,ali meni je istekao ugovor, no probati cu se ustekati na neki necin... ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
#388 | |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
prico ja jucer sa legom koji radi u t-comu, kaze da zicani za zicani ne mjenjaju osim ako nemas neku debelu vezu. Jedini nacin da dobiti novi modem je ili da sprzis zicani, odneses na garanciju ( ako si pod ugovorom ) dobis novi, ili ako potpises ugovor novi ( ako ti je istekao ), ovisno na 1 god za dlink ili 2 god za wlan ... |
|
![]() |
![]() |
#389 |
Premium
|
Podnesite zahtjev za produženje MAXadsl usluge na još 18 mjeseci i ostvarite pravo na dva obračunska razdoblja MAXadsl Flat Rate za samo 1,00 kn (PDV uključen). MAXadsl Start korisnici za ostvarenje navedene pogodnosti trebaju prijeći na jedan od viših paketa prometa (5GB ili Flat Rate). To mi je danas pisalo na korisničkim stranicama, naravno da sam prihvatio jer tu gdje zivim sigurno u iduce 2g. nece doci neki drugi provider ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Registered User
|
Pozdrav svima ja sam novi i napokon sam se regao....nego zna li mi netko odgovoriti na jedno pitanje: Potpisao sam ugovor sa T-COM-om na paket MAXadsl Start ali trenutno koristim MAXadsl Super 5 GB....dali ako se prebacim na MAXadsl Flat ga mogu imati mukte tj. za 1 kn sljedeća 2 mj. s obzirom da su na korisničkim stranicama naveli "MAXadsl Start korisnici za ostvarenje navedene pogodnosti trebaju prijeći na jedan od viših paketa prometa (5GB ili Flat Rate)." ? |
![]() |
![]() |
|
|