|
![]() |
#33 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
da koji grrr, trnci me prolaze brze govori! ![]()
![]() |
#36 |
teta Mraz
|
ja sam od jucer sretni vlasnik, dobio sam ga dost povoljno i zadovoljan sam, samo da ne zgori ![]()
![]() |
#37 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
teta Mraz
|
a pa da kako sam zaboravio, fjuuu cini se da Easycon-ovi cesce crkavaju od 2Force-a, (mozda slabo hladjenje?).... odma lakse disem ![]()
![]() |
#39 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Tak je nekak i kod mene, jedino su malo dobila po lampi dva konektora na 4-pinskom 12v. Točno se vidi i na njima i na Ultra-D. Nije loše za napajanje staro 3,5 g na kojem sam promjenio i istestirao brdo hardwarea. I da, cvrči od prvog dana ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja svog imam oko 2-3 godine, ali radi gotovo bez greške, zezaju samo SATA konektori i cvrčanje. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Moderator
|
domy_os, Jelc, micek_kc vi vidim imate stare U01 Tagane koji dakle cvrče, griju se i imaju krhke konektore. Inače na tim serijama je Tagan gradio svoj glas kao dobro, tiho i vruće napajanje.
![]() |
#43 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#49 |
Moderator
|
jedan je krepo?!? daj me nemoj nasmijavat... nedavno sam ih u obližnjem servisu izbrojao 7 komada na polici a vele mi da su to samo oni koje trenutno vidim ![]() btw ovo definitivno nije samo jedan c/p sa XS-a http://www.xtremesystems.org/forums/...=tagan+epsilon I'm not sure what you mean get the names right to sound convincing? I am giving you the benefit of my considerable exerience with Tagen, I build PC's for a living and I can tell you here in the UK 2 MAJOR suppliers have stopped selling Tagens because of the failure rate and I'm sick of their VERY bad customer service when they have failed in PC's I have built, if you want satistics hows this out of 1152 PC's I built in the last 2 years 17 Tagens have failed out of 312 out of the remaining 840 power supplies of different makes including Enermax OCZ and Hiper 27 units have failed. So I don't need to sound convincing work out the figures for yourself and you'll see Tagen have a failure rate of just over 5% with the units I have bought so if you buy Tagen I hope you get a good one otherwise with the poor customer service you will wish you hadn't. Hopefully that might put things in a better perspective.
![]() |
#51 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Sjecam se testa njihovog 1100W napajanja koje kosta ko pol moje konfe, ( ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Moderator
|
ako misliš na razloge rikavanja to ne znam, ali svako malo čujem kako je neki eksplodirao na stolu za test. I da najviše rikavaju U15 i U22 ali oni se i najviše prodaju pa je to ujedno i razlog. thedman ne mora on meni riknut...meni je veći problem što npr tvoje taganče ima suludo lošu regulaciju napona i polako ubija RAM i CPU (zbog oscilacija napona) pogledaj si na jonny-u review i baci oko na padove napona pod opterećenjem i ripple. rikavanje nije jedini pokazatelj dal nekaj valja ili ne. ![]()
![]() |
#59 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Na putu je za Linx ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Ja sam pod vodom imao stalno kloknut 6600 na 3.6 , pazi proc je vukao na ASUS P5W do 3.9x mhz Ljetos mi prvo riknu ballistixi , ja ih pošaljem na reklamaciju, dobio sam nove, onda je iza toga otišla grafa i napajanje odjednom, u eksploziji . Ali sad me više nervira to što proc nema šanse da pređe 3900 ... izgleda da je dobio po tamburi ![]() ![]() Doduše, i dalje radi na 3.2 na default naponu, i 3.6 sa nešto malo struje, ali preko 3.9 nema šanse, dok je to uredno radio na P5W DH |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|