|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Prestigio USB HDD - HG-SPOT
NE KUPUJTE - NEVALJAJU jel neko ima ovj disk i radi li mu. Ja san kupija jednoga koji se gasija i s***a sve šta san stavija na njega. Dobija san zamjenskog, otpakira ga iz kutije, uštekau USB i NE RADI. Gasi se svako malo. npr. stavite nešto da se kopira na njega i u pola posla se on ugasi i opet upali, s***e file koji se kopira i to je to. Ako ste išli na Cut pa Paste, file je trajno s***an. opet pitam, JEL NEKOME RADI TAJ DISK???
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
A koji?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da o kojem modelu je riječ? I jesi posumnjao možda na svoje računalo i USB portove, pogotvo ako ga spajaš na front-panel (uštekaj ga iza u USB portove na matičnoj). I naravno isprobaj na nekom drugom računalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
LoL, kako je to čovjek brzo dijagnosticirao ![]() Dakle, prvo si pogledaj da ne pikaš u prednji usb, a i napajanje bi ti moglo biti, imao istu frku kad uštekam potpuno ispravan disk na usb.
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
To sa prednjim USBima sam svatija davno, ušteka sam ga u matičnu i ne radi. Proba sam ga na laptopu HPnx6325, ne radi. Prijatelj mi ušteka svoga (icy box) i njegov radi skroz uredno. Model je 120GB, unutra je Toshiba HDD Citiraj:
A recimo kad fotoaparat uštekam u USB radi skroz uredno (znam da disk uzima napajanje preko USBa, a fotoaparat ima baterije, ali samo napominjem).
ako znate odgovor na moje pitanje, molim vas -> recite mi ga (napišite ![]() ako NE ZNATE odgovor na moje pitanje, molim vas -> ne pišite ništa Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 19.09.2007. u 14:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
ne bi tribalo bit do napajanja, ako ima soka za ostale komponente valjda ima i za pisljivi usb disk, koji iz USB porta nemre vuc puno struje ni da oce, nosi lipo nazad i zamini, ako i tad ne radi trazi povrat love
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Cekaj ti govoris o klasicnom 2.5" disku. Ja mislio da je neki manji, 1.8" mozda. Pa jel disk ustekan s 2 kabla? Znas ono, jedan za podatke, drugi za dodatnu struju? Da li si siguran da disk ne vuce vise od 0.5A. Danas bome rijetko koji disk prilikom spin-upa ne povuce vise? Ako znas da nije do struje, onda moze biti neispravna serija. No ja vise mislim da tebe muci struja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|