Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.09.2007., 17:28   #1
albert_zg
Premium

Datum registracije: Aug 2007
Acer Aspire 7520G

za prijatelja, namjena posao, nista zahtjevno, ali i da moze zavrtit koju igru (pritom ne mislim na solitaire), sto bi znacilo da ipak ima nekakvu graficku
zelja je da bude 17", i da bude do 7500 kn, preporucio sam mu navedeni Acer, jos nije kupio, pa se stigne ispravit eventualna greska u odabiru preporuke, savjeti?
albert_zg je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2007., 18:17   #2
flOorKilla
Premium

flOorKilla's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
planiram kupiti model 5520 to je isti laptop samo sa 15.4 incnim displayom.
svaki taj model dolazi u vise kombinacija hardwera npr graficki cip, najslabiji koji se ugradjuje je intelov, zatim nvidia 7000 a najjaca je nvidia 8400 GS koja pokrece i svaku danasnju igru, na umjerenim i low detaljima.. (nisamsiguran da li se ugrajduje i nvidia 8400 GT ili cak 8600 GT u tomslucaju je to najjaca) sto se tice ovih modela.
Inace ova nova serija Aces Aspire prijenosnika mi je odma zapela za oko zbog zanimljivog dizajna (bmw-ov kreativni tim), a predstavljaju odlican odnos ulozenog - dobivenog.
Ja nisam imao prilike isprobati laptop (samo sam ga vidio u trgovini) ali sam se dosta informirao i koliko sam saznao kvaliteta je na dosta visokoj razini, kuciste lijepo, cvrsto..

no..... ako ne trazi nista zahtjevno kako ti kazes, onda ce mu dobar biti i laptop od nekih 5,000kn.
ovo je ipak dosta jak laptop (turion, 2gb memorije, 160gb hard te spomenute graficke) te stoga trosi i dosta struje.. (+17inch) tako da ne ocekuje neku vecu autonomiju baterije
Oglas

Oglas
Staro 19.09.2007., 18:56   #3
albert_zg
Premium

Datum registracije: Aug 2007
hvala na odgovoru
albert_zg je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori