|
![]() |
#122 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Pih ti si ju vec presao, ja ju jos uvijek nabavljam ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Evo i ja sam izgleda pri kraju.Da li je moguće da ima tako malo misija?Inače igra mi je super pogotovo ona fora sa nadograđivanjem oružja.Jedino me malo smeta kada ponovno load-aš vratite nazad u tri pm ali inače sve je ok.
![]() |
#124 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja je nabavim među prvima i onda čitam vas koji je prolazite, a ja još nisan ni postavke namjestio ![]() je*iga, ispiti.... ![]()
![]() |
#125 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Jel' možda netko imao problem sa restartanjem kompa čim se ubaci Dvd1(2) igre u ROM ?? :O Ovak nešto mi se nikad niej dogodilo i stvarno nemam pojma šta uradit, prijdlozi na netu su sa se skine novi firmwere za rom al ne pomaže! |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
moja iz siga naclockana 7300gt 1024x768 reza sve pogaseno i opet trza (neigrivo) bar za mene,skidam zadnje beta drivere pa javljam jel se sta popravilo...
![]() |
#128 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa uključi si u nekom programu praćenje temperature dok se igraš, liči na pregrijavanje...
![]() |
#130 |
aka Edo, aka Syncros
|
Pogodi ga još par puta, bu se odlijepio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Jesam to samo ja ili grafika po ovom SS nije ništa impresivno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
/
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | ||
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Upalio sam Win firewall i opet isto - jel tko ima neku ideju?
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
ne znam da li ima veze ali meni je na ati 1650 pro i sempronu 2200 radilo bez problema dok kod dvojice frendova koji koriste razlicite nvidie nismo uspjeli instalirati igru
![]() |
#138 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
![]() |
#139 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
/
|
@Mailman tak je, mada sam uključil u Nvidia Control Panelu Antialising i Anizotropno i ima razlike...neznam koliko značajne (koliko bi sam AA bio integriran u engine) ali razlike ima ![]() btw. SRV bum probal... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja jučer kupio original. ![]() Prekokrasno. Punih 6,69 Gb. Instalacija protekla bez teškoća i nema rušenja. Rezolucija 1024x768 i sve na high i full. Nema trzanja, ali ždere memoriju u 3 PM. Od 2 gige ostane mi samo 650 Mb.
![]() |
#144 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Potpuno ista stvar kode frenda, kod mene na Visti DEMO radi normalno, no full game dođe instalacija do kraja i na moje oči obriše instalacijski folder! Otvorio i gledam u njega, čim kliknem na finish nestane cijeli folder ![]() Kako imam dual boot, prebacio na XP i sve šljaka normalno. Nemam blagog kujca koji se vrag dešava... |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
aka Edo, aka Syncros
|
Neznam, ja sam igrao demo i cijelu igru na 7900 GS i radilo je bez problema, i instalacija i sama igra. Što se tiće same igre, završio ju prekjučer, igrica je dobra ali prokleto kratka. Trebala je biti barem duplo duža. Neznam kam su ulupali 6 i pol giga kolko zauzima. Uglavnom, tko nije nek je odigra, isplati se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
aka Edo, aka Syncros
|
Mislim 6. Kad završiš prvu misiju imaš onaj screen sa medaljama. Na lijevoj strani imaš imena misija sa zvjezdicama ispod. Prebroji ta imena i imaš broj misija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
windows firewall pa će ti instalirati do kraja. |
|
![]() |
![]() |