|
![]() |
#1 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Samsung 223BW - vrijedno reklamacije?
Ovo se prvobitno odnosi na one koji imaju isti ili sličan Samsung monitor... ![]() Naime, 1.Zabrinjava me malo "zujanje" sa prednje strane ekrana.(čudno mi je da njega uopće nema kada je Brightness iznad 80) 2.I dali ti se kada uključiš ekran prije pojavljivanja slike pokažu neke svijetlo crte na monitoru koje su vidljive manje od sekunde? (samo ako se dobro skoncentriraš onda ih možeš vidjeti) Bio sam informirao M-San(ovlašteni serviser za Samsunga) te Hgspot(gdje sam kupio monitor) i dobio ove odgovore : Za crte : Ne bi smjelo biti nikakvih crta ( ali moguće da VGA daje takav screen , npr ). Za zujanje :Poštovani, za svaki uređaj je normalno da se čuju određeni zvukovi u njegovom radu, pa tako i za monitore.Naravno, upitni je da li su ti zvukovi unutar normale, no to je teško ovako reći. Predlažem da se uređaj pošalje na servis na testiranje i provjeru ispravnosti. Nisu to toliko veliki problemi da se sa njime ne može raditi,ali kada sam već dao toliko novaca za monitor onda bi bilo u redu da je sa njime sve 5.A pošto mi stalno treba za posao onda nemam vremena čekati 2 tjedna ili više da mi bude u servisu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...carpe diem...
|
bump ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
za crte zovi prijatelja da donese svoj komp pa pogledaj ako ima na njegovom vrati na garanciju a za zujanje ja ne čujem ništa na svome mislim da nebiš ni ti na svome vrati na garanciju
![]() |
#5 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Te "crte" ti mogu biti neonske lampe, a što se tiče zujanja to je vjerojatno trafo. Daj mu malo da se razradi pa vidi hoće li prestati nakon toga.
![]() |
#6 | ||
...carpe diem...
|
Citiraj:
Jedini je problem taj što ne znam kako ću raditi posao bez monitora. ![]() Citiraj:
Koje drivere koristiš za VGA? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
evo ja nemam nikakvih problema osim sto je bijela presla u rozkastu boju...Kak da to rijesim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
...carpe diem...
|
Probaj otići u Menu>Setup>Color Reset Inače,možda i Mar ima pravo. ![]() Iako mi se takvi problemi čine neozbiljni za takav uređaj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|