|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
nVidia GeForce Go7600 256MB ili ATI Mobility™ Radeon® HD2600
Dvoumim između dva prijenosnika: http://www.notebook.hr/product_info....6qed7hohd508d7 http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...oducts_id=2482 Računalo bi bilo namjenjeno za rad u 3d softveru.... Koji bi bio po vašem mišljenju bolji??? Hvala svima na pomoći.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja ne znam odgovor, al mene zanima kolko se te grafe griju, ak netko zna... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ovako, kada bi povukli neku paralelu izmedju mobile i desktop verzija tih kartica HD2600 pobijedjuje naveeeeliko. HD2600 novija generacija, manje se grije, ima bolje performanse, postoji mogucnost da se moze modat u firegl ... u ovom ogledu radeon je apsolutni pobjednik |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#5 |
Čupavac
Datum registracije: May 2007
|
Pogledaj ovo i sve ce ti bit jasno. Ova HD 2600 je novija i bolja za tvoje potrebe. ![]()
![]() |
#6 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Zna se i HD2600 zagrijat pošteno kad se zaigra neki F.E.A.R. i sl..
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
da, nazalost i najmanje zagrijavanje je probem. ja ZNAM da NIKAD vishe necu kupit laptop s dedicated grafikom. ova moja x1600 me ubija. idle 50C (cpu 800MHz 0.950V, gpu 135 core mem 135 MHz powerplay lowest voltage) load na max performance bez problema na 80c |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|