|
![]() |
#212 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
na desnoj strani pise da je bezicni na onoj plavoj etiketi,no ako nije jel se ovaj također spaja na USB kao i svi žicni modemi?jel si ga mislim nabaviti. 400kn je cijena koliko sam vidio. |
|
![]() |
![]() |
#214 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
tesko...
#215 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#218 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Nije platio D-Link? Jel je imao garu za SE555? Trebalo bi mojeg sprzit... |
|
![]() |
![]() |
#222 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
#224 |
Registered User
|
ma sad imam 1mb i tamo i ostaje... tako da bi po svemu sudeci trebao imat 2mb a to znaci mogu ![]() hvala na odgovoru ![]() Zadnje izmijenjeno od: Kron. 17.09.2007. u 02:05. |
![]() |
![]() |
#226 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
#227 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#228 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
zar je ADSL+ backwards compatible, tj. da li ce dslam ili to je vec na drugoj strani osjetiti da taj santis nema pojma o ADSL2+ i vratiti ga na ADSL? ja mislim da ce t-com sve adsl modeme zamjeniti s adsl2+ kompatibilnim. P.S. hoce neko kupit kazdu? ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
#230 | |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Six modulation methods for different linking speed are supported by the ADSL2253EU router: G.Dmt Enabled, G.lite Enabled, T1.413 Enabled, ADSL Enabled, Annex L Enabled, and ADSL2+ Enabled. dakle, mozes povuci teoretski 24Mbps navedeni manual mozes naci ovdje
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
|
![]() |
![]() |
#231 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#232 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
#235 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#238 |
Premium
|
hehe, pa nemora znacit da cesh bash ti biti medju tim sretnicima kojima ce povecat brzine 1.10 |
![]() |
![]() |
#239 |
Premium
|
nista se jos nezna iako kruze neke glasine,bas sam malo prije citao onaj prvi post od Athe-e i on u te dvije topica nije obznanio o povecanju brzina jedino o podizanju tj.smanjene cifre za pakete i bla bla,dok sada prvi put govori o podizanju brzina,neznam ja nezlim trcati pred rudo treba pricekati kako ce i sta biti,ako i budu isle brzine gore sigurno nece biti onih 16mbita lol mozda u sljedecem sljedecem podizanju ![]() ali da se nadam povecanju naravno kao i svi drugi pa i 1mbit gore za sve je odlicno. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|