|
![]() |
#451 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Samo ti klokaj Razer. ![]() Na kojoj ploči klokaš Q? |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Asus Blitz Formula, sve na zrak... @killerbee - jel teško sejvati sliku u jpeg formatu na 1024 rezoluciji i uploadati kako sam lijepo zamolio na Imagesforme ili Maxsave? |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Premium
|
Aha, onda samo daj. Mislio sam da imaš onu gigabyte iz podpisa. Imaš sve šanse da me prestigneš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Wannabe Pilot
Datum registracije: Jul 2007
|
Razeru, kada pokušavam uploadati sliku na Max-save ili Imagesforme, kaže mi da taj oblik datoteke nije podržan. I da, novi rezultat mi je 10431. Grafa je sada na 692/1038.
![]() |
#455 |
.
|
Jel si se zapitao zašto? I jel si pročitao onaj dio da sliku sejvaš u jpeg (.jpg) formatu? Ništa bez SS-a (normalnog). |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
![]() |
#458 |
Wannabe Pilot
|
Evo, sad je JPG. http://www.imagesforme.com/viewer.php?id=9807ou jea.jpg Lijep score, zar ne? S obzirom da tu konfu imam tek tjedan dana i ovo mi je prvi OC u životu.
![]() |
#459 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#461 |
Premium
|
dugixy1: ploča je dosta bolja od asus p5b-dlx. Procesor napravi 2006 sa dosta manjim naponom na abit ploči nego prije na asus. Asus max za 2006 je bilo negdje oko 3800, a sa abit nisam još išao do večeg napona od 1,585v, tako da procesor ima potencial možda 4ghz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#462 | |
Premium
|
Citiraj:
sad si složio opaku pilu,jer ima u sloveniji šta stranica ili foruma da vidim rezultate malo, ak je tu zabranjeno napiši na pm ako ima. ![]()
![]() |
![]() |
#464 |
.
|
Lijepo od tebe što se držiš templatea, samo umjesto linka na thumbnail, ubaci direkt link za SS ![]() EDIT: ubačeno, ubuduće da znaš, trebaš linkati sam rezultat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Wannabe Pilot
|
Sorry na offtopicu, ali znam da ću ovdje dobiti dobar odgovor. Da li je "za prvu silu" ovaj hladnjak dobar: Glacialtech Igloo 5072 - 71kn u Ve-milu? Ili imate koju bolju preporuku do tog iznosa jer sam iz Čakovca, a u Zagreb idem tek sredinom 10. mjeseca pa ću onda u Linksu ubosti neki bolji. Hoće li hladiti bolje od Intel stock coolera?
![]() |
#467 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Koji rat se vodi ovdje! ![]() ![]() Nego JIM, graficka ti je zvjerski naklokana, si radio volt mod? Rijetko koja ide vise od 700, mojoj je max na 660,al ovo je ludo. Ajde Razer, cekamo odgovor. ![]()
![]() |
#468 |
Premium
|
Grafička je vmodana i ako izdrži pci-e(on če izdržat samo neče sata i ova sranja) frekfenciju tamo do 130 ili možda i 150mhz onda može i grafička preko 730(sa još malo napona) i ramovi tamo okolo 1200. Sad je bila 120mhz. Moj rezultat nije ništa posebno. Najbolji je preko 19k bodova, tako da sam još daleko od dobrog rezultata. 17k bodova bih bio zadovoljan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
.
|
Na koliko ti shaderi rade? |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Oj Razer, si kupio tog Blitza? Ajd otvori novi thread, da ne spammamo ovaj, i malo prodiskutiramo BIOS i OC, mislim da bi Blitz trebao biti dosta blizak Premiumki.
![]() |
#471 |
Premium
|
novi igrach. tek upaljen. 11252. sljedi poliranje ![]() ![]() E6750 2.66 (3.0),asus P5N32-E,crucial 2GB kit DDR2 PC-8500,8800GTX. postavke biosa: cpu:1500(def 1333)+stock cooler mem:unlinked 1066(def meme) voltaze:dignuta na tvornicku struju meme 2.2V(def 1.8),i po jedan za sb,nb i cpu(ne vidi se razlika kod cpua) gpu:default temperature ok. vise o ovome kad zavrsim slaganje i poliranje do kraja. savjeti uvjek dobrodosli. stavit cu slikovnicu kad bude gotova konfa...procurilo je u javnost iz najstroze cuvanih krugova da mu je kodno ime "Srebrni letach" ![]() uglavnom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
.
|
Nisam tražio sam se igraš u Paintu za SS, već sam zamolio da se lijepo vidi koji je procesor, grafička i rezolucija u kojoj je pokretan Marko. @Lord_Calidor - još nema ploče...bit će tokom tjedna. EDIT: @ Gradjanin - pojašnjenje ti je na PM-u ![]() Zadnje izmijenjeno od: Razer. 17.09.2007. u 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Premium
|
je, sklepana je slika jer sam htio da sve stane. izrezani i umanjeni 3dM prozori u everestu. SVI podaci se vide, cak i vise. originali dostupni, naravno ![]() a i uostalom, ovo mi je prva konfa o kojoj postam, pa sam je htio predstaviti. onak, znas..malo..kako sam i rekao, napraviti cu slikovnicu cijelog posla slaganja i testova i to staviti pod Kucista, pa stignes biti i sudac..i kriticar ![]() :smajli sa kriglom od 2Lit: |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Premium
|
Razer: shaderi na stock sa frekfencom od gpu, gpu na 719, shaderi na 1674mhz. Tu imam još malo fore. Ajde dečki sa 8800gtx i ultra, malo pokažite šta znate. Potjerajte malo procesore i grafičke. Vidim da vas treba prestič i u super pi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Banned
|
ok, ok, ako imas najbolji rez u ovom forumu nije razlog da se toliko 'siris'.... Zadnje izmijenjeno od: veliko_pile. 17.09.2007. u 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ajde, dam ti mjesta u sli da me prestigneš, a onda da te vidim još single 8800gtx. Ovo moje još nije max, tako da čekam šta čete odgovorit. ![]() E, sorry sada još vidim da su ti ovo samo želje. Onda nemaš šanse. Ako misliš da se kurčim, nisi u pravo, dao sam gore rezultat da vidite dečki šta se može postič sa dobim odborom komponenta. Ako vam smet da vas sve prestignem, onda neču vam postat. Imamo za postanje dosta boljih stranica, gdje ljudi znajo šta je OC i imajo puno bolje skorove nego tu. Samo kod nas je dosta boljih od mene, tako da nije ovo ništa posebno. Imaš pa i HwBot, koji postaš rezultate i skupljaš bodove za svoj team. Imate vi svojeg? Naš je na 35 mjestu na svjetu i sa samo par članova(27), koji donese, koji bod. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Banned
|
editirao sam, ali opet on vas malo zeza, tako se meni cini, kaze potjerate vase procesore i graficke, ko da vi neznate vec radit, mozda bolje i od njega, pa ni njemu malo pristojnosti nebi skodilo EDIT: pa ako si citao do kraja, ja nemam tu konfu, lijepo ti pise na moj kompjuter sta imam, za tebe sigurno, jadan E6300 i samo 8800 GTS, meni nije cilj imat vecu rezu od tebe, ni nikada nece, sta mislis da si jedino koj moze dignut Q6600 na 3,9GHz mislim da nisi, svi to vise i manje znaju, neko ima srece imat malo vise para pa moze si prijustit bolje komponente |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Premium
|
Edit sam dodao. Para nemam puno jer ništa ne radim i imam 26 godina. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|