|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ja sam evo preko ovih praznika radil na pilani u svom kraju,na brenti ko zna sta je to...satnica mi je bila 25 kn i kad se sve sracuna tukal sam mjeseno preko 4.5 k kuna....uglavnom super mi je tako,radim i dok je skola kad imam vremena poslije skole odem tamo i uvijek se nes radi...i dok sam tamo radil dobil ponudu u obliznjem kafocu konobariti dok su kuglaske tekme...sad se razmisljam kako ta 2 posla uskaditi sa skolom al nadam se da cu uspjeti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Vec trecu godinu za redom praznike provodim na bausteli, umoran ko konj, ali kad dobijem lovu onda se odmah odmorim. Nisam nista drugo radio ali znam da puno vise zaradim od frendova koji ne rade na bausteli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Zarada za maloljetnike
Zainteresiran sam za nekakvu zaradu sto mogu iako sam ispod 18 (skoro 15god) starcima smetam jer samo radim troskove pa bi htio malo to nadoknadit (naravno ne dat njima ![]() znaci, nosenje paketa od tocke A do tocke B, stavljanje letaka na parkiralistu, bilosta ![]() ![]() Rijeka |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
odes po restoranima/picerijama i sl. i pitaš dali traže nekoga za raznošenje letaka i sl. tako sam i zaradio 400kn u jednom tjednu a oko 1h radio po danu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
A pitaj šefa Ja bi trebao napraviti obaveznih 80 sati prakse tijekom zimskih praznika pa trenutno radim molbe Mobisu i sličnim, ako netko tu ima vezu u Linksu ili sličnom shopu molio bih da mi javi. BTW idem u Tehničku Školu Ruđera Boškovića ![]()
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Cek, iako sam 8. razred ja imam godine kao da sam prvi srednje jer sam kasnije krenuo u skolu, bi mogao ja takvo nesto raditi? Znaci sutra u potragu za letcima. Dobar dan, mogu li razgovarati sa sefom? imate kakav posao za mene, letke? nekako sam skeptican prema tome, al budem pokusao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|