|
![]() |
#1 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nero 8
Nero 8 donosi redizajnirano StartSmart korisničko sučelje koje bi trebalo omogućiti učinkovitije korištenje samog programa. Pored svih dosadašnjih mogućnosti (poput snimanja medija, editiranja fotografija, rippanja CD-a…), nova verzija omogućuje i kreiranja videa u Blu-ray BD-AV i HD DVD formatima. Dodan je i Nero RescueAgent, aplikacija koja bi trebala pomoći pri vraćanju obrisanih datoteka i spašavanju podataka s oštećenih medija. Novi Nero je posebno optimiziran za Vistu te korisnicima ovog OS-a pruža mogućnost backupa podataka i praktični DiskCopy gadget za brzinsko snimanje iz Vistinog sidebara. Nero 8 u distribuciju kreće 1. listopada po cijeni od 70 funti za punu verziju ili uz poseban popust za one koji rade nadogradnju prethodne. BUG Online http://www.bug.hr/vijesti/?id=81538 http://www.nero.com/enu/nero8-info.html Koliko vidim, instalacija teži skoro 1 GB... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
onak nero mi treba za 1. sprziti data dvd 2. sprziti glazbeni cd.. sve ostalo mi je onak totalno nepotrebno..
![]() |
#4 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
dobra je ona animacija 'prženja' CD-a u vista sidebaru. laser ide po cd-u sve više prema kraju, kao što ide i 'za pravo'. ![]() i dimi se lagano a ostaju kao animirani podaci zapisani iza... to su stavili još u 7icu. ali nažalost radi samo kada se kopira vec gotovi cd... ja sam mislio da ce raditi i kada se preko Nera snima nešto sa hdd-a... pa se poveselio i instalirao...no onda ne prikazuje ništa. ![]() po meni šteta imati taj plugin onda stalno upaljen... mislio sam da ce to promijeniti u 8ici ali izgleda niš' od toga. a tih 1GB... nero se pokušava ugurati da bude softver za sve i svašta.. još su najbolji one verzije od 30-50 MB koji rade što treba, kako je i Codiac rekao..
![]() |
#5 | |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mene zanima postoji li neka LightWeight verzija Nero 7 ili Nero 8? Samo da je Nero Burning ROM, Nero Express i onih par dodataka kao u 6 Reloaded jer još koristim tu verziju. Nije da se žalim, radi odlično i u Visti čak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Joj kad se sjetim da sam sa nere 6 koji je bio fin i nenametljiv i instalirao 7 sa onim šugavim nero scout pa kad se povezao sa svim mogućim ekstenzijama,skoro sam izrazbijao komp sjekirom i bacio kroz prozor.Iako čini mi se da je moguće birat šta želiš instalirati na početku instalacije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
@tutix Imaš Nero 7 Lite (1, 2), pa ako ti odgovara. Kaj se tiče ove nove verzije, Nero je općenito na dobrom putu da postane sranje ko Winamp, BSplayer i slični. Svaka nova verzija sve bolje natrpana glupostima i sve više ždere sistemske resurse, a više od 90% toga kaj stave u paket ne treba nikome. Ili ima boljih i besplatnih rješenja ili ljudi jednostavno instaliraju i godinama koriste starije verzije, koje ih služe kak spada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Glupost. I šestica mi je dovoljna. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Winamp je jos oke ali samo u Lite verziji, odnosno Basic i kad se pri instalaciji poiskljucuje hrpa stvari, nego ontopic, Koristim 7-icu u Micro verziji, idem sad bas vidit sto ima o 8-ici.
![]() |
#12 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja koristim Nero Micro 7 i bas je super,ima nekih 20mb,ima burning room i nero express i kaj ces vise...
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ImgBurn 1.6MB i Burrrn 2.1MB = 3.7MB Nero je kod mene umirovljen vec jaaaaaaaaaaaaaako dugo. A svojom velicinom Nero se priblizava AutoCAD-u ![]() http://www.imgburn.com http://www.burrrn.net/?page_id=4 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|