|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Problem Start Meni-Svi programi!!!
ajde ekipa hakeri,pomozite meni amateru...iman jedan poluproblem...instaliram puno programa pa ih isprobavam...neke maknem a neki se gomilaju,itd...i tako kako kojega instaliram,u start meniu,svi programi,sve se lipo poreda jedan za drugim...i tako se s vrimenom otvorija jos jedan stupac i kad se i on popunio,sve mi se vratilo na jedan stupac i nemogu vidit puno programa koji su mi instalirani...e sad ce neko rec,imas na tom prozoru strelicu na koju kad dodjes misem,ona se poveca...je tocno,izlista po visini jos 10-tak programa ali mi ih jos bar 20-30 programa ne prikaze...mislim da ste me razumili...prije mi se otvarao jedan vertikalan prozor a s dodavanjem jos programa,otvarao se do njega drugi vertikalni prozor,sad toga nema...e da vas vidim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
loooooool.....koliko si ti programa instaliro...50?????Nije ni cudo kada je zakrkan.....glasujem za m&d |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
stari nema veze...mozes montirat programa koliko oces...to nema veze...ne rade svi odputa...osim toga imam racunalo koje kosta ka svetog petra kajgana i nije mu to problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Desni klik na task bar > Properties > kartica Start Menu > Customize > kartica Advanced > skini kvačicu sa Scroll Programs > OK > OK
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
aj ja ću se nadovezat, imam instalaciju windoza malo "uređenu", i ne pokazuje mi u start meniu shortcute na najkorištenije programe, nego mi stoji prazno uvijek... pod opcijama startmenija mi je stavljeno da poakzuje 5-6 programa, no ne stavlja ih tamo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
domy_os stari,napravija sam to i dalje mi neprikazuje masu programa |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
Daj stavi screen shot...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
evo stari EDIT: a svi programi izgleda ovako...e tu mi fali masa programa a bili su i idalje su instalirani i rade ali ih pokrenem nekako iz program fajla nekako ali to nije to...bila mi je popunjena ova desna kartela do kraja i kad sam doda jos jedan program,nestalo pola toga i sve se svelo na jednu kartelu a onda na tvoj savjet da skinem kvačicu sa Scroll Programs,otvorila se druga kartela ali nema programa...mislim da si me razumija...da ti napomenem,nisam s engleskim doma.. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 17.09.2007. u 02:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
|
Da ih nisi instalirao pod drugim user accountom? Ne bi smjeli samo tako nestati...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
ne,svi su isto instalirani |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
|
A je li ih ima kad Start otvoriš iz Windows Explorera (desni klik na Start > Open i Open All Users)? Ako ne, probaj dalje System Restore, Last known good configuration, vidiš što ima u Event Vieweru i na kraju Windows repair. Nadalje, kad radiš takve stvari, instaliraj si Windowse, drivere i sve programe koje svakodnevno koristiš. Napravi backup sistemske particije pomoću Acronis True Imagea ili Norton Ghosta i onda radi što ti srce želi. Ako nešto smrdaš, u roku par minuta imaš sve vraćeno.
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|