|
![]() |
#31 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
trebas kroz ventilaciju proci.. dakle trazis ventilaciju pucas po njoj i kroz nju.
![]() |
#32 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
SniperWolf si uspio instalirati Extraction point? Moram reći da također većinom igram FPS-ove na svojoj kanti. FEAR te EP su bili jedno veliko osvježenje u to vrijeme. Odlična grafika, super efekti, nije kratka te jako dobra inteligencija protivnika. Atmosfera mi je bila zakon, sijećam se kad se prvi put susretnete sa onim nevidljivim protivnicima, ne sijećam se kad sam se zadnji put tako prepao kao onda. Nisam odmah mogao skužiti od kud dolaze, jer su brzo nestali, te sam samo projurio u sobu i čekao na vratima ili sam mislim skočio na stol ![]() Sve u svemu super igra. Posebice sam volio onaj super efekt pri kraju igre kad su ona čudovišta dolazila kao iz nekakvih portala, super. Ipak moram reći da su mi ipak Far Cry i HL 2 draže igre, ali Fear nije ništa manje kvalitetan.
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Da ona cudovista sto napadaju u grupama sto dolaze iz almine dimenzije .. a kroz cijelu igru se kuzi kao da point man(glavni lik,vi) ima paranoju na hodnike ![]() Uglavnom odigrajte ju, velika gustancija! A one ludjake nevidljive assassins ili kak se vec zovu, igra ima fenomenalan efekt iznenadjenja, s gustom sam je odigrao ![]() Instalirao sam expanziju, ali tako da mi fale neke texture jer nemam pojma koje patcheve da skidam, probo sam ih jedno 5 i ne rade. Kako uopce mogu znati koju vrstu inacice imam?? Di to pise? svaki put baca onaj glupi window! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Jel netko možda imao prob. kod instalacije igre da jednostavno zastane (rom se počme vrtit odjednom ko lud) na 100% i javi error mesdž pri kojem nije bio moguć transfer data.2 fajla zbog nekog cyclic redundancy checka :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
JA ne kužim kako netko može biti oduševljen ovim smečem od igre?Igra je toliko sterilna,linearna i monotona da sam jedva čekao da je završim ![]() U čemu je fora,ubi tu pet vojnika,prošvrljaj po uredima i traži healtove i one laptope,popni se na iduči kat i opet ubi vojnike,traži neke gluposti i tako cijelu igru ![]() I onda ta Alma,ma mislim teška lolčina,ako to "cura" može nekog uplašiti onda sam ja papa,igra mi je ono,da nije smiješno bilo bi žalosno... E da,i grafika je teško smeče,turbo-sterilna i monotona kao i cijela usrana igra. Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 15.09.2007. u 12:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Nemoj biti tako strog.Igra je čist ok vrijedna jednog do dva prolaska ako imaš živce koji je obično vezan uz kupovinu nove grafičke kartice ![]() Ipak,dijelom se slažem,***ena Alma nije strašna-djevojčice sam se ja bojao.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
|
Presao, sa velikim stankama jer sam sredjivao komp, a fear sam igrao iskljucivo kod frenda na 8800gtx-ici jer na ws rezi i ona nekad zna zastekati ![]() ***ena je igrica. Medjutim - moram priznat da su mi svi oni dijelovi nakon "you will be a god upon men" i "hurry" totalno cudni neznam gdje se nalazim i di idem, odkuda sam dosao, nista. Sve se mjenja otvoris vrata u nekom labosu uletis u neku srednjevijekovnu kuću, pa onda ides dalje pa u neke urede di su pc-jevi, nenormalno. Na kraju u onoj mrtvacnici di se junior alma i senior alma spoje, nekako mi je prebrzo zavrsila igrica (kao i jedinica, di onog zemljaka što ždere zakucam u 1metku) vijerojatno zbog toga što nemaš osjećaj koliko si "duboko" u igri, na koliko si cca - posto. % ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ma to ti je onaj dio kad prčkaš okolo po dizalu tj. kad prek njega iznutra se prešetavaš da bi došo na druge katove, ovo je skroz doljni kat. Slučajno sam bio zazujo i pogledo dolje, a kad vidiš vraga ![]() Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 24.09.2007. u 15:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
kolko sam ja skrinšuta napravio... nekih 500... ja sam se bio bacio dolje... okupao sam se u krvi... najgluplje mi je u igri kad trebate ubiti paxtona... tamo bude sa alice i samo ga puknete u glavu padne dolje mrtav... a kroz cijelu igru se spominje... kao neka faca... a ono... nikakav sukob/broba/rat s njim!! :'( |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
On je friška figa ![]() ![]() Igra je ful predobra! A kolko je tek dugačka... Jao, ja sam cijelo vrijeme mislio: "Ma sad će taj kraj, evoga samo što nije... evoga... evogaaa", i nikak doći tom kraju ![]() ![]() Ovi djelovi kad halucinira/ili kaj god već me užasno podsjećaju na Max Payne, ista šema. Sutra dobivam Extraction Point, pa idem to konačno odgirat. Wuhuuuu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
|
Steta, bas bi probao tog Maxa ali mi je sad odbojna kompletno takav tip igre.. ![]() dugacka je, kazu za expanziju da je "kratka" na reviewima, samo 6 sati, koji k,? Ja sam ju igrao ful dugo? Na sta su oni igrali ? Na ultra easy? Ja normal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
|
Dobra je ![]() btw isti tim sto je radio xp vec dugo radi na jos jednoj expanziji koja bi trebala doci uskorooo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
jel ko primjetio malu curicu s crnom kosom.malo zastrašujuće u svim novijim hororcima a ova igra spada pod taj žanr uvijek ta mala curica.igru sam prešao davno odmah kad je izašla tak da se baš i ne sjećam svih pojedinosti vezanih uz igru.kaj ta curica simbolizira u igri? pozz
![]() |
#54 |
Premium
|
Ma Alma je .. freak show ![]() neuspijeli experiment, nju su osim sto je sama po sebi bila mocna po pitanju mentalnih skillova s***ali .. a njen stari koji ju dao znanosti i istrazivanju, njega grize savjest, pa joj "slucajno" otvori komoro u kojoj je zamrznuta ili sta vec.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Moze li mi netko poslati saveove od igre...formatiroa sam win a zaboravih sacuvati,bio sam negdje oko sredine...mislim da sam imao patch v.1.0.7... hvala knapic.igor@gmail.com
![]() |
|
|