|
![]() |
#31 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ma nije to to, u CCC je postojala opcija tipa ovo: 1. defalut profile.. 2. ATi multi media colors, ili tako nešto... evo stavio sam ponovno 7.9 driere, i ne mogu pronaći više u njima tu opciju... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Arroyo settler
Datum registracije: Aug 2006
|
Izbrisao sam 7.8 stavil sam ovaj 7.9 i sve mi brže radi.Na desktopu mi je sve sporije radilo sa starim catalistima 7.x(desni klik pa properties itd...)sada radi normalno i sve kak treba.Gothic 3 mi radi puno bolje,Stalker,Cod2,Far cry...
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Barem tristo puta sam znao ponoviti da prvo ide WDM, ne restartati, driveri pa restart...ali ne je*e to domya ni malo-piči on po svom... Nema veze ni kaj ATI preporučava baš takvu proceduru. Glavno da domy malo-malo mudro izjavi kako uvijek ima nekakvih problema sa ATI grafama ![]()
![]() |
#36 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Haha, kod mene je isto kako god okreneš. Probao sam mislim sve načine: 1. DD > reset > WDM > reset 2. WDM > reset > DD > reset 3. DD > WDM > reset 4. WDM > DD > reset Uvijek imam one probleme, znaš već koje...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Super Moderators
|
Ja takvih problema nemam. Jedine probleme mi je radila šugava Vista. Ugasiš komp, staviš osmicu Enera, upališ i neće u XP ![]() Na svu sreću mi je Vista na trećem hardu pa mogu ugasiti, isčupati SATA kabel i onda se digne normalno. Ugasim, vratim kabel i sve radi ![]() Slične probleme (ali detekcijom monitora pri dizanju OS-a) mi je radilo kad sam imao u kompu i AIW i 2600XT...
![]() |
#39 |
EMP moderator
|
Ne znam kako je kad instaliraš onaj cijeli CCC suite, ali ako odvojeno skidaš, ima posebno Display Driver, posebno WDM i posebno CCC.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Super Moderators
|
Klikne se na "Individual driver download packages" i onda se skida sve posebno. Driver, CCC, WDM, Complete Avivo Suite for X1000 series products...
![]() |
#42 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|