|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
391.22 sa mazdom naravno moj frend 391.56 isto s njom al ne znam ne brijem bas na to toliko jel po meni sve iznad 390-391 je krompir i sreca da se sve poklopi u odredjenom trenu..jednosavno nemam zivaca i motiva sjedit sat vremena da bi mi se sve to poklopilo i da igra izbaci max speed...a ovo s driftom je druga prica ![]() edit vidis mogao bi sad zabrijat na drag dok me netko ne skine u driftu. ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ne vjerujem ti!!! ![]() Pošalji sliku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Evo moj drift: |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
|
Citiraj:
Stvar je u tome da tih 400 i kolko tisuca napravis u jednom potezu tj u jednom driftu .Mi ne gledamo ko ima vise bodova u kupno vec se gleda uspjeh u jednom driftu.. ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Već vidim buduće plakate HDZ-a za iduće izbore! "Pokrenimo hrvatsku driftajući!" ![]()
![]() |
#40 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() Samo mi još nije jasno kak ti uspijeva. :confused: :confused: :confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
jebote, a koliko puta se zabiješ u zid, i to ti ne ide na živce?!? strašno... i to još bit 5-6 minuta napet ko treger. Mislim da neki ljudi ovdje imaju ozbiljnih problema sa igricama... jeste gledali Latinicu i ovisnost o igrama? vi ste trebali biti gosti! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
|
Citiraj:
Kao drugo ne zabijam se stalno u zid tako da ne moram stalno ponavljat. Iskreno sve ove rezultate sam postigo z negdje ajmo reci 6 sati..sad rastegni tih 6 sati igre na 4-5 dana kolko driftam... dobit ces da sam igro 1.5 max sati na dan. I kako onda mozses reci da neki ljudi ----> JA imaju problema sa igricama . ja 1-1.5 sati igranja na dan ne smatram nikakvim problemom kao i 99 % ljudi na ovom forumu..zato nemoj vise *rat a da nisi upucen u situaciju. Mogo si me lijepo pitat kolko mi je trebalo za takav score a ne odma ...i nisam neki jebeni ovisnik o igrama s pepeljarama ![]() ![]() i da gledo sam latinicu i bila je debilna skroz... idi i ne grijesi vise ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
Amen! ![]()
![]() |
#45 |
Treba kaj skurit??
|
Dobro si mu rekao. Čudno al nije u tipkovnici problem neg u meni. Ja se zblokam čim vidim brojku od 30000. I da, latinica je pušiona. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
Ah da, na ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
|
A kakvu to pljugicu? ![]()
![]() |
#51 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
kažu da je glavni simptom ovisnosti, nijekanje dotične.... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Treba kaj skurit??
|
Kaj ti sat do dva dnevnog igranja smatraš ovisošću??? :confused: :confused: :confused: Ovisni o igama su oni koji cijele dane vise na tome i uopće zaboravljaju na ostalo. Ima dana kad ti se igra pa se ne skidaš tko zna kolko sati, a ima i dana kad ti uopće ne pada na pamet da pokreneš igricu. Malo pretjeruješ!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
I da ne kužiš da ne mislim ozbiljno što sam napisao... svašta.... vidiš one smajliće na kraju. Ja sam se igrao na računalu dok si ti još bio u pelenama, ali DOSLOVNO! Jesi čuo za Commodore?! Atari?! Vjerujem da tako nešto nisi nikad ni vidio! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Treba kaj skurit??
|
Kaj ima veze kaj imam 16 godina??? Prvi si počeo srat o igrama. Ak si već "veteran" kako kažeš onda nam nemoj o tome kolko neko ima živaca za nekaj. To kaj ti vjerojatno nemreš izdržat 5 minuta napet kao tor ( ![]() Sorry, al tak si ti počeo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
hi, Im Paske - and Im a gaming addict. So Fuckin* What ![]() 26 godina, oženjen i debelo ovisan o PC-u i igrama - and you can all kiss my white stupid ass. Ne vidim kaj ima toliko loše u tome da volim igre :confused: Morti bi trebal ići van s idiotima i lemat nekog klinca mrtav pijan, ne znam i nije me briga. Ono kaj me brine je - DRIFT ![]() Argh - iritantno ![]() Više od 15 000 ne ide, a onda još i wall .... GGRRRR ![]() Ipak - mučim se s ovom i previše zaraznom igrom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
|
Paske starče, sad bi sigurno opet htio ko ja imat 19, a?
![]() |
#57 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Vespa, kožnjak, Walter Wolf, pljoska s Francuskim Cognacom ( Henesey ) i stav - boli me kita ![]() Najbolje godine života i normalski - zajebancija s curama iz okolice ![]() Da su mi te godine i današnja pamet .... *sigh* Ipak vidim na žderonjama da ima i metuzalema među nama ![]() Njima je tek gadno - u žilama im teče masnoća, a kitu vidjeli samo na poro filmovima, jerbo je škemba prevelika ![]() - Na dan kad sam rođen, tu je posađen orah, a sada pod visokom krošnjom igraju se deca. Neki novi klinci, neki novi klinci, neki novi klinci ....... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() ...kroz maglu treperi 9 sveća na torti. tad sam dobio par mandarina i malog belog zeca... ali trešnje i zelene kajsije kradu neka druga deca... Ah, to je stihoklepac i pol ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Moj drugar Milutin, druga klupa do vrata, ima klinca od četiri i po i uči ga da peca. Ponekad ga sretnem, mahne kroz prozor kola, a u porti, za loptom sad jurcaju neka druga deca.
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
|
isuse koji vam je klinac, kakvi su vam to stihovi ![]() ![]() ne volim narodno ![]() ![]() ![]() ![]() never trust a hippie!!! Punk is not dead!! ![]() @gabre a cuj skuzio sam da se zajebavas al u pocetku si ozbiljno mislio da sam ovisnik o igri samo zato sto imam bolestan score (ne kurcim se uopce:clap: a,a) @paske samo treba vjezbat prstice dok ne poplave ![]() mojih sto maraka ![]()
![]() |
|
|