|
![]() |
#1 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Kako natjerati xf ili ASE da prepoznaju igru?
Situacija je slijedeća. Radi se o COD 2. Sinoć sam iz jednog razloga nebitno sada kojeg rušio windowse(Oni su na sistemu naravno, na C znači). COD je na E particiji. Ponovo sam instalirao xf i ASE ali oni ne vide COD jer su winsi novi i mislim da je to logično. Vide samo one glupave igre od windowsa(karte, pinball i te gluparije). Pokušavao sam: U xfu sam u postavkama prčkao - bezuspješno U ASE-u postavkama prčkao - bezuspješno Googlao - bezuspješno Koristio ovu tražilicu na forumu - bezuspješno Ući u direktoriju igre u Multiplayer ali tamo se naravno ne može spojit na online igranje - znači bezuspješno(ali uđe u igru naravno, nije to problem) U ASE-u importao servere koje već imam u txt formatu ali bez naziva igre - bezuspješno Zamolio frenda na xfu da se spoji na neki server pa da ja probam preko njega - bezuspješno Instalirao HLSW u nadi da ću preko njega uspjet i problem je slijedeći(nakon malo problema s validacijom pri reganju ![]() Tamo ima već nekih COD servera koje sam otvorio. Probam uć i kaže da u settinzima namjestim lokaciju te igre. Rekoh dobro, idem. Odem tam i stavim taj direktorij gdje se nalazi igra, refresham mape i opet neće. Evo SS-a pa da vidite o čem se radi: Kao što vidite na slici: Nemam mogućnost upisa korisničkog imena i lozinke pod ovim "Account". Reinstall igre nisam u mogućnosti iako bi on pomogao jer sam izgubio igru. Originalna je. Moje pitanje glasi: Postoji li kakvo rješenje za ovo, neka opcija ili slično ili sam "osuđen" na reinstall?? I, u tom HLSW-u, da li što krivo radim i trebam li još šta podesit da radi cod jer stvarno više nemam živaca a imam strašno veliku želju za igranjem ![]() PS. Ako treba na još šta odgovorit, tu sam. Hvala!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Tako če biti i meni kad stavim opet winse. Najednostavnije (i najbolje) da opet instaliraš cod2. Xfire ga nemože očitati jer ne c nemas podataka o njemu. Ili ako želiš pomoču xfirea pogledaj ip servera pa uđi u cod2 i u konzu upiši.... \connect ********(bio bi lud da to radiš) Reinstall napravi. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Ne znam šta da napišem
|
Citiraj:
[IMG=http://www.imagesforme.com/thumbs/7032untitled.JPG] PS. Da, svjestan sam da mi svakako reinstall ne gine ali bar privremeno dok to ne sredim htio bih da mogu igrat na bilo kakav način. Hvala na odgovoru!
![]() |
![]() |
#5 | |
Ne znam šta da napišem
|
Citiraj:
EDIT: E sam još nešto: Skinuo sam patch 1.3 i pri instalaciji dogodi se ovo: Kako da patch nađe CoD koji je na E particiji a ne na sistemu il di već traži?(Prije rušenja winsa bez problema sam instalirao taj isti patch a CoD je i tad bio na E particiji) Hvala!
Nemam ništa pametno za reć! Zadnje izmijenjeno od: Fera_os. 13.09.2007. u 01:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Pa fala bogu, ne mozes instalirati patch ako on ne vidi pathove igre u registryu. Igra se obavezno mora insralirati, a i nije da je neka muka vec posao od 5 minuta. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|