Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.09.2007., 22:02   #1
Fera_os
Ne znam šta da napišem
Moj komp

Fera_os's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Kako natjerati xf ili ASE da prepoznaju igru?

Situacija je slijedeća. Radi se o COD 2. Sinoć sam iz jednog razloga nebitno sada kojeg rušio windowse(Oni su na sistemu naravno, na C znači). COD je na E particiji. Ponovo sam instalirao xf i ASE ali oni ne vide COD jer su winsi novi i mislim da je to logično. Vide samo one glupave igre od windowsa(karte, pinball i te gluparije).

Pokušavao sam:
U xfu sam u postavkama prčkao - bezuspješno
U ASE-u postavkama prčkao - bezuspješno
Googlao - bezuspješno
Koristio ovu tražilicu na forumu - bezuspješno
Ući u direktoriju igre u Multiplayer ali tamo se naravno ne može spojit na online igranje - znači bezuspješno(ali uđe u igru naravno, nije to problem)
U ASE-u importao servere koje već imam u txt formatu ali bez naziva igre - bezuspješno
Zamolio frenda na xfu da se spoji na neki server pa da ja probam preko njega - bezuspješno
Instalirao HLSW u nadi da ću preko njega uspjet i problem je slijedeći(nakon malo problema s validacijom pri reganju ).
Tamo ima već nekih COD servera koje sam otvorio. Probam uć i kaže da u settinzima namjestim lokaciju te igre. Rekoh dobro, idem. Odem tam i stavim taj direktorij gdje se nalazi igra, refresham mape i opet neće. Evo SS-a pa da vidite o čem se radi:

Kao što vidite na slici: Nemam mogućnost upisa korisničkog imena i lozinke pod ovim "Account".

Reinstall igre nisam u mogućnosti iako bi on pomogao jer sam izgubio igru. Originalna je.

Moje pitanje glasi: Postoji li kakvo rješenje za ovo, neka opcija ili slično ili sam "osuđen" na reinstall??
I, u tom HLSW-u, da li što krivo radim i trebam li još šta podesit da radi cod jer stvarno više nemam živaca a imam strašno veliku želju za igranjem ili ipak reinstall ne gine?

PS. Ako treba na još šta odgovorit, tu sam.

Hvala!
Staro 12.09.2007., 23:26   #2
croi1
Premium
Moj komp

croi1's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Tako če biti i meni kad stavim opet winse. Najednostavnije (i najbolje) da opet instaliraš cod2. Xfire ga nemože očitati jer ne c nemas podataka o njemu.

Ili ako želiš pomoču xfirea pogledaj ip servera pa uđi u cod2 i u konzu upiši.... \connect ********(bio bi lud da to radiš)

Reinstall napravi.
croi1 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.09.2007., 23:52   #3
Fera_os
Ne znam šta da napišem
Moj komp

Fera_os's Avatar

Citiraj:
Autor croi1 Pregled postova
Tako če biti i meni kad stavim opet winse. Najednostavnije (i najbolje) da opet instaliraš cod2. Xfire ga nemože očitati jer ne c nemas podataka o njemu.

Ili ako želiš pomoču xfirea pogledaj ip servera pa uđi u cod2 i u konzu upiši.... \connect ********(bio bi lud da to radiš)

Reinstall napravi.
Znaš šta? Vjeruj, toliko sam lud da sam i to napravio sam da što prije zaigram. Ovak, ne mogu doć do konzole, upadam u igru i odem na "start new server", i koju god mapu odaberem počne ju učitavat i dogodi se ovo:
[IMG=http://www.imagesforme.com/thumbs/7032untitled.JPG]

PS. Da, svjestan sam da mi svakako reinstall ne gine ali bar privremeno dok to ne sredim htio bih da mogu igrat na bilo kakav način.

Hvala na odgovoru!
Staro 12.09.2007., 23:54   #4
MarKill
N/A
Moj komp

MarKill's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
xfire>tools>options>games>not installed>najdes cod2>manual setup>stavis path, obavezno stisni apply i onda OK...i to je to
MarKill je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2007., 00:34   #5
Fera_os
Ne znam šta da napišem
Moj komp

Fera_os's Avatar

Citiraj:
Autor MarKill Pregled postova
xfire>tools>options>games>not installed>najdes cod2>manual setup>stavis path, obavezno stisni apply i onda OK...i to je to
E hvala ti puno, ma najviše! Ovo što sam naveo u prvom postu da sam prčko po settinzima xfa došao sam dotle ali bio sam ćorav i nisam vidio "not installed games". Živio, pozz!

EDIT: E sam još nešto: Skinuo sam patch 1.3 i pri instalaciji dogodi se ovo:

Kako da patch nađe CoD koji je na E particiji a ne na sistemu il di već traži?(Prije rušenja winsa bez problema sam instalirao taj isti patch a CoD je i tad bio na E particiji)

Hvala!

Zadnje izmijenjeno od: Fera_os. 13.09.2007. u 01:51.
Fera_os je offline   Reply With Quote
Staro 18.09.2007., 03:31   #6
Fera_os
Ne znam šta da napišem
Moj komp

Fera_os's Avatar

Hvala svima na pomoći! Ja reinstaliro igru i rješio se svih muka na lak način.
Staro 18.09.2007., 09:25   #7
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Pa fala bogu, ne mozes instalirati patch ako on ne vidi pathove igre u registryu. Igra se obavezno mora insralirati, a i nije da je neka muka vec posao od 5 minuta.
atha je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno