|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
tv kartica winfast 2000dtv analog-digital problem
dakle radi se o tomu da nikako ne mogu pokrenuti normalno ovu karticu skeniram kanale nađe mi htv1,2 rtl , novu tv i kada trebam gledati program slika se jednostavno ili uspori ili zamrzne,isto tako kada snimam na disk ili na dcd ili dvd snimam bez tona ,ovo mi se već duže vrijeme dogadja i već sam pitao o ovom problemu ali ga nikako ne mogu riješiti,inače imam instaliran codec pack sa svim mogućim codecima i opet ništa čini mi se da nikako ne mogu u opcijama namjestiti tu tv karticu da mogu normalno pratiti tv program pa pitam da li ima netku ovakovu karticu pa da mi pomogne oko softwerske inastalacije ili da li netko zna rad sa tv karticama |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam frendu od staroga tu kartušu instalirao bio i to na dva različita kompa (prvo neki pratastari celer pa onda noviji celer) i oba puta je na XP Pro + SP2 prošlo sve ok samo moram ti reći da ja nisam sa CDa niti dizao drivere i aplikaciju nego sam odma noviju verziju povuko bio s neta tako da probaj novije drivere ako nisi... Inače ovo se može dešavati iz više razloga ali najčešći je PCI/IRQ sharing i (polu)konflikt s nekim drugim komadom hardwarea, probaj je u neki drugi PCI utor posadit za početak, nakon novih drivera naravno...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Postavke čega? Ako misliš na IRQ i ostalo nisam ništa tu forsirao, samo se namjestilo i radilo... Sve je išlo po čistoj idili, uštekaš kartušu sve kako treba u ploču zvuk, antenu itd -> bootaš -> driveri -> instaliraš soft -> nađeš kanale i to je to nije trebalo ništa pretjerano podešavati... Još sam mu kodeke narano stavio i ostalo jer sam ionako cjeli OS bio sređivao i to je bilo sve... Ja obično ffd samo stavljam i na to eventualno xvid tako da možda ti je neki codec pack uzrok problema, ali erkoh - probaj drugi PCI slot, možeš neku drugu kartu staviti na njeno mjesto, iako mogu ti reći da je lako moguće da je upravo to što su svi popunjeni problem jer ploče obično na barem jednom PCIu sheraju sa AGP IRQ/PCI Steeing ili međusobno PCI utore npr 3/4, a najčešće je i na više PCI slotova tako sherano s nečim...
![]() |
#5 |
Premium
|
ništa probat ću je staviti u drugi pc slot onda ako ću moći ,jer mi je ploča micro atx i imam samo 3 slota i jedan mi je prazan ali mi je dosta blizu grafičke pa nisam siguran da ću imat mjesta da je prebacim u taj pc slot, javim ti se ako što uspijem,naime sada mi neće naći niti jedan tv kanal kada pokrenem skeniranje a jučer je normalno našao antena je normalno uštekana ma evo već se mučim s tom tv karticom ono već sam sam sebi blesav, a da je najveća fora isto takvu karticu moram namjestiti i u drugi komp samo što je ta analogna, da sam znao da je tako zeznuto to sve postaviti radije bih uzeo neku usb varijantu tv tunera ali uvijek je ono, jeftinije idr.i evo sad samo zahebancije sa postavkama no dobro idem ponovno sve otvarati ali mislim zadnji put a tada ću je baciti kroz prozor ako ništa ne uspijem postaviti Zadnje izmijenjeno od: hrvojehrc. 12.09.2007. u 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ovako,premjestio sam tv karticu u drugi pc slot, maknuo sve codece i obrisao drivere od tv kartice pa ih ponovno instalirao i jedno vrijeme sve radilo super,zatim sam pokušao tv karticu upaliti preko daljinca i sve ok kad odjednom crnilo na monitoru i gotovo ponovno isti problem i nije mi jasno te sam malo u dvt formatu i postavkama te malo u analognim postavkama i to sve samo od sebe,evo sad ponovno opet mi neće skenirati kanale čak nema niti hrvatske u opcijama za traženje kanala a prije je bilo ,dajte da mi netko pomogne da završim ovu zahebanciju već jednom, bolje da nisam niti uključivao daljinac kada je sve super radilo i to u digitalnom obliku, da bi nakon toga sve otišlo kvragu ajde molim pomoć |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|