|
![]() |
#271 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() edit: ili se reklo da je skotski jedno od to dvoje nisam vise siguran ![]() edit 2: sad sam pogledao ovaj youtube link,,,,,,, ovaj lik na kraju sa zavija oke to je hindu jezik definitivo........ ali ono na pocetku??,,,,,,, nekako mi vise ovo sa scifi centra zvuci realnije,,,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
http://en.battlestarwiki.org/wiki/So...d_Translations http://en.battlestarwiki.org/wiki/So...d_Translations
![]() |
![]() |
#273 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
A hrkljuša ovdje http://www.youtube.com/watch?v=JXnPG...elated&search=
![]() |
#275 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nis sada skidam pocetak i cupam van stvar ![]()
![]() |
#277 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
nego kakav je soundtrack od season 3 u usporedbi s prijasnjima ? jel se isplati poslusati ?
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
nema potrebe, uploadao sam http://rapidshare.com/files/54783620/BattlestarNew.mp3 to mi je inače zvonjava na mobu
![]() |
#279 | |
zloČesta maČka
|
Citiraj:
ono malo dlaka što imam na tijelu mi se diglo ![]()
![]() |
![]() |
#280 |
zloČesta maČka
|
![]() |
#282 |
Premium
|
![]() |
#283 | |
zloČesta maČka
|
Citiraj:
![]() http://tviv.org/Battlestar_Galactica...n_1_Soundtrack
![]() |
![]() |
#284 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Premium
|
Vidim tu se vec dugo nist nie napisalo ![]() Odgledao sam Razora i ono, onak nie me nist ni digo, nit je bilo nist posebno. Mozda zato kaj sam navikel na napetosti u epizodama, a ovo kak se i desava prije, pa nie bilo nist kaj bi se moglo iznenaditi. Ono kaj sam mozda ocekival, je bila transformacija admiralice u zlu cold bitch, al ona je sam tak, od jednom se pretvorila u doticnu... Bilo je jedino fora vidjeti orginalne sajlonce iz orginalne serije, a recenica da ne smiju sljediti starbukicu, je onak plasirana bomba bila, da nas zagrije opet do pocetka sezone.
![]() |
#286 |
Premium
|
hehe bas tako od cjelog razora samo to sa starbuck je bilo zanimljivo,,,,,,, inace imam dojam kao da su ga slozili od isjecaka iz ovoga sa smo gledali i onoga sa se nije emitiralo,,,,,, u jednu cjelinu,,,,, sve je nekako lame.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Premium
|
No uglavnom kako je krenula nova sezona, da ozivimo ovu temu ;D Upravo odgledo prvu epizodu od 4 sezone, zapravo ništa novo od onog kaj sam vidio na najavama za 4-tu sezonu. Al definitivno je mrak bilo, CGI su definitivno poboljšali, sad efekti izgledaju mrak, ko bi reko da u god dana tolko hardware i software ode u naprijed ;D a i vjerujem da su malo vise para ulozili u efekte... Spoiler za početak nismo saznali ništ više neg kaj smo znali i na kraju treće sezone, Starbuck, zapravo i nie sajlonka, te ostaje i dalje pitanje ko je zadnji sajlonac. Mi do defaultu smatramo da bi to trebo biti neko od glavnih (Roslin, Adama), al ja mislim da je netko tko jos nie tolko glavni (polozaj), al ce u 4-toj postati... Jedino ostaje pitanje gdje je bila Starbukica i tko ju je spasio, dal se radi o sajloncima koji su se odmetnuli od glavne skupine sajlonca, dal se radi o starim sajloncima (oni iz razer-a) il se mozda radi o ljudima (13-ta kolonija)?
![]() |
#289 |
Premium
|
uff ja jos uvjek mislim da je Starbuck teski cylonac ![]() ono Lee je full bio iza nje u toj maglici da je itko drugi bio vidio bi ih,,,,, njen Viper se razletio dok je ona bila u njemu i to bi trebalo biti to ona mrtva novi Cylon model se negdje ozivio sredili su joj full novi Viper i poslali ju da zbuni ove bisere ![]() e sad ovo sto je Starbuck napravila na kraju ![]() ![]() sto se tice ljudi sa 13. kolonije ako ce ovi imalo pratiti originalni BSG mi cemo na zemlji biti tesko zaostali za ljudima s Caprice ![]() ![]() hehe ja jos mislim da je ona Cylonac ![]() ![]() e i da se sjetimo Razora malo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Premium
|
e pa sve zivo je zbunjujuce. Ta zasto bi sad oni vjerovali sajloncima? a i ti stari sajlonci, kako i zasto oni sve to znaju, odnosno od kud sajlonci sve znaju, mene najvise kopka ono kaj Leoben stalno ponavlja, da se sve to vec dogodilo, da se sve to ponavlja??? ja isto mislim da 13-te kolonije nema, odnosno da ako postoji smo mi, odnosno u neku vrst proslosti (sto zapravo i Adama najavi u behind scene interviewu na previewu prije pocetka zadnje sezone). S starbuck je definitivno nejasno, jer i ako je sajlonka, kaj je njena misija, onda sajlonci i znaju gdje je zemlja, sad su mogli satrti ljude, ta zast su ih onda ostavili zive? Kad smo kod petog sajlonca, mislim da bi mogo biti Lee, jer on je sad najavio da ce se baviti politikom, umjesto letenja, pa bi mogo dogurati do neke znacajnije pozicije, isto kao sto je i pomogao u oslobadjanju baltara
![]() |
#291 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
1.Nije joj počela svirat ona muzika u glavi kao i ostalima,doduše poginula je prije kraja sezone. 2.Prije postoji mogućnost da je klonirana,ako se sjećate,bila je u laboratoriju gdje je se onaj crnac Sajlon predstavljao kao doktor. 3.Raideri reagiraju na kolonijalne letjelice bilo da ih voze Cyloni,bilo da imaju njihove transpondere,a Kara je već 100injak puta bila s njima u dogfightu. 4. Na početku 3 sezone sama je bacila spoiler da je Cylon u jednom interviewu,pa su gledatelji popizdili što se poslje ispostavilo krivo. 5.Eick i Moore su do sad pokazali da nisu toliko očiti ![]() 6.Po nekim matrama njihovim bi se dalo zaključiti da je i Roslin Cylon, zbog zajedničkih vizija sa Six i Sharon, al već se pokazalo da i određeni ljudi ,a ne Cyloni imaju ulogu u cijeloj ovoj priči kao i Kara.
![]() |
![]() |
#293 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Roslin bi mogla biti - no opet, bila je bolesna (rak) te mislim da se Cylonci ne razboljevaju zbog one krvi. Baltar mozda?
![]() |
#294 |
Premium
|
Pa Baltar bi bio logican izbor, tj. on cijelo vrijeme ima vizije, te vise izgleda da je na strani sajlonca neg ljudi, ali mislim da bi to bilo pre jednostavno, odnosno pre ocito, jer zapravo i od pocetka serije svi i sumljaju na njega, da bi mogao biti sajlonac, tak da mislim da kad bi on bio nebi bilo neko iznenadjenje. S druge pak strane Roslinica bez obzira na bolest i njezino cudesno ozdravljenje (a sjetimo se epizode gdje su sajlonci umirali od onog nekog cudnog virusa), te vizije koje dijeli s Six, bi mogla biti savrsen kandidat, jer mislim da samog Adamu mozemo iskljuciti iz popisa sajlonca, jer bi milioni ljudi koji prate seriju jednostavno popizdili da je on. Pak na Youtubeu ima komenatr vezano uz Razor i proracanstvo koje je izrekao onaj hibrid; http://youtube.com/watch?v=2JOnXlPFW0w http://youtube.com/watch?v=M8vRNkkf-6M Gdje zapravo komentiraju da je Baltar zadnji sajlonac. No ja ipak mislim da nas ceka neko ovece izenadjenje, jer kad je Xena vidla ko su zadnji 5, prepoznala je nekog, s obzirom da je Baltar bio uz nju, mislim da bi onda ipak njega pogledala, jer mi se cinilo kao da ima ovece strahopostovanje prema toj doticnoj osobi, zbog cega mislim da je ta osoba bila kraj nje, pogledala bi nju, odnosno Baltara. Dakle radi se o nekome koga ona poznaje, te ja mislim da se radi bilo o nekome ko jos nie dosao do nekog znacajnijeg polozaja u seriji, kao sto je Lee Adama, koji se sad pocinje baviti politikom, ili jos gorje da se ipak radi o nekome tko je recimo umro kroz seriju, a sad ce oziviti ko sajlonac.
![]() |
#296 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pogledao sam zadnju seriju i mogu reci da kad sam vidio "flash" od adaminog exo-a da nisam mogao doci k sebi onak da je bilo to brijem da bi poludio... jebacka shema nema sta.
![]() |
#297 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Meni je pak jebacka scena kad Sajlonski raider skenira Andersona, opako ![]()
![]() |
![]() |
|
|