|
![]() |
#211 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
danas i ja probo,nakon 3 sata se pomalo zasitio,zapeo na broju od vratiju za telekinezu nadam se,fora je s vatricom gromovima i tko zna čim još u kasnijem djelu igru,jedino što ne se ne može poginut nego te ona tuš kada vraća u život.Vrtim na 1024*768 u startu odmah dobio error msvcr80.dll,malo vrtio gogle pa isključio high shader definitons tako nekako i proradila,pogasio sve one opcije i ne vidim neku razliku ili loše vidim?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Grafički lijepa (ali samo voda,vatra...ostalo već viđeno),ali meni se ipak ne sviđa...više volim realnije igre,ovo mi je previše futurističkih izmišljotina...likovi iz crtića itd ![]()
![]() |
#213 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma sve gore navedeno stoji ali meni je igra i dalje vrlo zabavna. Dobar mi je osjećaj kad razguzim Velikog Taticu, odma zapalim jednu poslije... ![]() Prolazim na normal i spašavam sestrice, poslije ću na hard i sve ih srpom požnjeti jer brijem da će mi trebat više Adama kad budem igrao na hard, dok na normal si mogu priuštit da dobijem malo manje....
![]() |
#214 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo i ja sam sada baš završio! Baš mi je super bila, priča je super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Gamer 2 the Bone
|
Btw, evo novih drivera, kao ono posebno optimiziranih za Bioshock (i Crysis lol)....ja skinuo, al cekam da netko proba pa javi. Ima za sve OS-ove. http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1726
![]() |
#218 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
ja isto igram to vec 2dana mislim...meni je to super...fakat vrhunska igrica... ima fakat svega unutra...tih posebnih moci...horora, klanja, malo i razmisljanja... nisam igro postenu igricu od kad sam si sklepo ovaj komp,pa mi je ovo ko i test u neku ruku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Gamer 2 the Bone
|
Ja stavio ove beta drivere i radi puuuno bolje. Prije mi je VSync morao bit isključen inače je sve bilo usporeno, sad je uključen i sve leti li ga leti...to je na Visti 32 bit. Zasad nikakvih problema. Ako mislite igrat bioshock još neko vrijeme svakako vrijedi isprobati.
![]() |
#220 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Završio i ja igru, i nisam baš oduševljen ko neki. Djeluje mi, onako, nedorečeno. Kad su već krali ideje od svih igara kojih su se mogli sjetit, mogli su ukrast i ponešto od, recimo, seriusamovskog humora. S druge strane, uz još malo truda, mogli su napravit i opaki hororac. Ovakva kakva je, igra je predjetinja da bi horror elementi nešto značili, a humora gotovo da i nema koji bi cijeli taj klaunovski setting okrenuo na dobru zayebanciju. Nadalje,igra je debelo, debelo prelagana. Ne samo da ne možeš poginuti, nego nisam uspio niti jednom završiti u onoj tuš-kabini, il kaj je to već (normal težina). OK, vjerovatno su htjeli dobit na dinamici, al opet... Sve u svemu, igra je OK za ubit pol sata do sat svaki drugi dan. Simpatična razbibriga, baš onako, po konzolaški. U idealnom svijetu, ovo bi bio budget naslov, za nekih 20$, a ne veliki hit. A možda sam ja već previše toga odigrao...
![]() |
#221 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Zavrsio jos nisam, no slazem se sa svime gore navedenim. Da je vise horror bila bi bolja.
![]() |
#225 |
geek.
Datum registracije: Mar 2007
|
proso sam igru. niti 15 sati igranja. jedva 2 smrti. easy istina li ono isel sam probat. i igra nije opce zahtjeva. imam ralativno star komp(moj komp klik) i radi mi na 1024x768 sa downgradeom graficke na mid-low detaljima sve radi ultra glatko bez ikakvog trzanja.. razmisljal sam da poboljsam sve... al cemu ovak je super. inace se ne igram pa se sad malo jos divim ljpoeti igre.. da radi pod linuxom odigral bi ju opet. od windowsa sam zivcan zato sam i zuril kroz igru ![]()
![]() |
#226 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#227 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
ljudi evo jedno malo pitanje... da li za bioshock treba imat grafu sa shader 3.0 ili može proći i starija grafa sa shader 2.0 tipa x850xt??? ili možda ima neki update?? jer kad uđem u igru nemam pointer od miša i kad krene uvodna animacija slika se lomi i sve je nešto crno, a grafa je testirana sa svime i svačime i nema artifekte i u drugim igrama je sve ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
ok i will.. tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
kaj blejiš?
Datum registracije: Mar 2007
|
Koji ste si kraj izabrali ? Ste poklali curice ![]()
![]() |
#236 |
Premium
|
E ljudi , a gdje ste nabavili /instalirali , pokrenuli crack iliti igru... Ja sam sad nabavio ju , i naravno ne radi... Molim pomoc , linkove , bilo sta... Fala , fala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
nema toga tu...citaj pravila ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Spam Witch
|
Mmmm bas me zanima koliko je ovdje ljudi koji su odigrali ili igraju bioshock uistinu kupilo igru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|