|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Driveri: HP NX6720s (GB899EA) i WinXP?
Pozdrav svima! Dakle, jedan potencijalni problem: planiram kupiti navedeno racunalo i pronasao sam jednu ponudu koja dolazi sa FreeDOS operacijskim sustavom pa ga po primitku namjeravam pocistiti i instalirati WinXP. Stoga sam otisao na HP support i ovo je bio rezultat: http://tinyurl.com/3e3bxf. Nude samo drivere za Vistu! Pitanje glasi: Mogu li negdje pronaci odgovarajuce drivere za WinXP? Hvala unaprijed. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako misliš stavit XP Pro onda otvori ovu stranicu: Microsoft Windows Vista Business (32-bit) Tu imaš drajvere po grupama i softver. Iz te liste vidiš koji je hardver "unutra". Mislim da će večina drajvera i softvera sa te stranice raditi ok na XP, ako ne onda potraži po nazivu (npr. Intel 965GM Graphics). Malo njuškanja po Intel - ovim stranicama daje ovaj rezultat: Mobile Intel® 965 Express Chipset Family Tako i za ostali hw ako nebude prepoznat od XP ili nebude htio raditi sa ovim drajverima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
@Nikky: Hvala na linku! @coconut: Da, znam da ne moram nista pocistiti, tako sam se izrazio misleci na razbijanje particija i NTFS formatiranje koje uvijek napravim u ovome slucaju; ovaj drugi laptop ne kupujem za sebe, a vec imam jedan (nc6120) koji je dosao sa FreeDOS-om ![]() Uglavnom, hvala svima! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|