|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
T-com molim pomoc
ok ovako, bok kao prvo , e da odma prijedem na stvar. Inace igram cod2 i kad sam u igri ping mi obicno na evo npr. bosanskom bih netu 49-51 otprilike sto mi je vise neg dovoljno, ali glupi t-com radi sranja stalno i vec par dana mi skace na bih netu pin sa 49 na 150. VIse se zadrzava na 150 neg na 49 sto je nemoguce za igru i ***acki me zivcira !!! molim bilo kakvu pomoć oprostite na jezik ali kao sto moje ime govori !!!!!!!! help me pls hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
To ti se događa samo na tom serveru ili na više njih? Ako je na više njih pošalji mail t-comu da ti je ping puno previsok i moraju ti riješit to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
hmmmm
pa problem je što nekad samo na nekim , nekad na svim jako loše , evo naprimjer danas je ping dobar ali nece zadugo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Ping će vjerojatno svima divljati naredno vrijeme zbog podizanja brzina koja će usdljediti tako da je možda to razlog. Baz obzira na iritantan problem koji imaš, svejedno te molim da pripraziš na izražavanje.
![]() |
#5 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Meni ping varira svakodnevno zadnjih mjesec dana. Bude odlican, od 35-51 pa cak do 90-110. Ne zovem i ne zalim se jer vise ne igram toliko "strastveno" CoD2 kao i prije. Inace vjerojatno bi...prckaju nesto stalno.
![]() |
#9 |
Premium
|
istina...jučer nisam cijeli dan mogel se spojiti na net..resetirao router, konfigurirao ga jedno 4 puta ispočetka i ništa...zovem ja službu, kao što već ide procedura..:"dal vam je mrežna uključena, iskuči-uključi router,.."resetiranje porta..i te spike...nije bilo od pomoći pa je lik ispunil "prijavu kvara"...danas me zove njihov tehničar da dolazi, al nije trebao dojti pošto sam sam se ujutro spojil..zovem ja danas da pitam gdje je greška, naravno greška je bila u centrali..i to mi se već puno puta znalo dogoditi, al nisam previše maril...sad me čak malo počelo zabrinjavati... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
gle gadova kako su se urotili i nece podjelit informacije sa sveopcim pukom ![]() neka neka, imam i ja svoje izvore ![]() ![]()
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
|
|
Oglas
|
|