|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Autorun
Prijatelj mi je nedavno instaliro win.xp i na kompu se mu uopće ne pokreće auto run na dvd prži koja je inaće ligt on u propertisima od nje sam provijerio auto run opcije i iste su ko i na mom kompu, I ima još jedna fora da kad ubacim u optićki drive drugi cd ili dvd on još uvijek pamti onog prvog kojeg sam ubacioi uopće ne želi refrešati stalno se vraća na isto??? Ak natko zna kak to srediti bez ponovne instalacije win. Unaprijed hvala!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Start > Run > services.msc > potraži servis Shell Hardware Detection i vidi je li uključen i postavljen na automatsko pokretanje. Ako je tamo sve OK, pogledaj ovaj link... http://support.microsoft.com/kb/330135
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Nije pomoglo a da se proba instalirati novi frimwere??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
Ne, problem je softverske prirode...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|