Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.08.2007., 21:07   #691
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Hamiltona boli kita, ponaša se kao da je on gazda a ne Ron Denis, a ljudi iz tima ništa . Alonso sigurno neće u Ferrari (zamisli Alonso-Raikkonnen)
Bravo je offline   Reply With Quote
Staro 07.08.2007., 13:11   #692
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Staro 07.08.2007., 15:33   #693
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Nisam alonsa ni prije podnosio, al ovim potezom je dokazo da je govno od covjeka. Cim ga se malo stisne odmah gluposti radit i vrijedat sve oko sebe.
vga killer je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2007., 23:43   #694
rams
80286
Moj komp

rams's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Imam pitanje...staza Spa Francorshamp, koji je kut prvog zavoja onako otprilike i zasto, kako..sta vec..
Staro 10.08.2007., 00:10   #695
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Nemam pojma koji kut. Od oka 310 stupnjava.
Čini mi se da je taj zavoj ostao još od stare originalne staze. To je prije bila obična uska cesta koju su zatvarali i održavali utrke. Pretpostavljam da je na tom dijelu bilo nekakvo raskrižje pa se dobilo takav kut. Tamo 70-tih kada su je morali modernizirati i napraviti ju sigurniju za utrke vjerojatno su proširili asfaltni dio pa sad izgleda kako izgleda. Probaj priupitati Jergovića na HR-F1.
Staro 10.08.2007., 17:31   #696
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Kakvih 310 stupnjeva?? To je skoro pa puni krug. Prvi lakat zavoj je oko 160 stupnjeva, onda ravnica i poznato penjenje kojem neznam napisat ime hehe
Staro 10.08.2007., 18:09   #697
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova
Kakvih 310 stupnjeva?? To je skoro pa puni krug. Prvi lakat zavoj je oko 160 stupnjeva,
Ideš, malo sam se prebrojao. U pravu si.
Staro 11.08.2007., 02:01   #698
Lord_Calidor
Extreme Air Cooler
Moj komp

Lord_Calidor's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova
Kakvih 310 stupnjeva?? To je skoro pa puni krug. Prvi lakat zavoj je oko 160 stupnjeva, onda ravnica i poznato penjenje kojem neznam napisat ime hehe
O Ruž.
Staro 11.08.2007., 03:58   #699
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Citiraj:
Autor Lord_Calidor Pregled postova
O Ruž.
Upraov tak, na zdravo seljačkom jeziku
Staro 11.08.2007., 20:47   #700
Lord_Calidor
Extreme Air Cooler
Moj komp

Lord_Calidor's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Naj***eniji zavoj u F1, sjecam se kako je Villeneuve jedno 6-7 godina unazad odvozio cijelu Spa na nekom press eventu, ujedno komentirajuci stazu. Prije Eau Rouge je nesto rekao kao, sad se spremite na roller coaster, bla bla... i odjednom zasuti, cuje se neko stenjanje, otezano disanje, skripanje i naprezanje materijala, i ono 10ak sec. kasnije "that was fucking fantastic, can I do another lap?"
Staro 15.08.2007., 08:01   #701
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

koliko se samo prošle godine diglo frke oko "parkiranja" Schumachera u Monacu? Schumi je to (ako je i izveo) napravio majstorski, i nevjerujem da bii Schumi ovako šta pokušao. Bilo je preočito, možda da je bar PC neš radio....
Staro 25.08.2007., 13:27   #702
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Ovo je pre-strašno, kvalifikacije su a nama uskratili Prasićka
Gledam RTL i sve mi je nekaj čudno kad ne čujem glas našeg omiljenog komentatora.

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 25.08.2007., 13:40   #703
rams
80286
Moj komp

rams's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
...istina, isto sam stelat satelitsku na ljestve, pogledo sam prvih 5 minuta, neda mi se gledat kvalifikacije danas, sutra se budem zabavio uz utrku...
rams je offline   Reply With Quote
Staro 25.08.2007., 14:33   #704
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Sutra bi moglo biti jako interesantno. Razlike male, crveni i srebrni ispremijesani. Za Hamiltona jedino sumnjam da ce puno forsat.
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2007., 20:01   #705
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
kakv je race danas bio je gledao tko???
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2007., 20:12   #706
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
kakv je race danas bio je gledao tko???
I mne zanima. Slavio sam rodjendan pa nisam bio u prilici da gledam trku.
Staro 26.08.2007., 20:31   #707
danij3l
Premium

danij3l's Avatar

dosadna do jaja.
massa vodi od pocetka do kraja
kimi iza njega
pa hammy
i onda su se na 3-6 poziciji izmjenili nakon prvi boxova FA,RK i NH.

jedini koji su pretjecali na stazi su JB i RS.

DOOOSADNO
danij3l je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2007., 20:31   #708
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Po meni jedna od dosadnijih utrka, mozda jer sam bio kod bake pa cijelu utrku slusao njihove price ili je utrka bila gadna. Ali kolko sam vidio masa bas i nije briljirao, imao sam osjecaj da bi ga kimi zaobiso bez previse muke, ali koda nije smio. A i hamiltonova guma, da je ostao jos koji krug na stazi, nikad se nezna. Krace bi bio u boksu i napravio bi neko malo bolje vrijeme u tih par krugova pa bi mozda i stigo kojeg crvenog, ali ocito da je alonsovo prokletstvo proradilo, mislim opet mu se polako sreca osmjehuje. Ne jako ali pocelo je, kao i uvjek pred kraj sezone. Eto moj kratki pogled na danasnju utrku.
Inace zelio bih pohvaliti onog vozaca iz renoa, onog heikija. Stvarno vozac kako je poceo sezonu, sad rastura. Nebi se bunio ni pol posto da on i alonso zamjene mjesta.
Momir je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2007., 20:38   #709
danij3l
Premium

danij3l's Avatar

Citiraj:
Autor Momir Pregled postova
Inace zelio bih pohvaliti onog vozaca iz renoa, onog heikija. Stvarno vozac kako je poceo sezonu, sad rastura. Nebi se bunio ni pol posto da on i alonso zamjene mjesta.
Heikki Kovalainen je ODLICAN vozac i to se odavno zna(postao je poznat kad je pobijedio MS u direktnom okrsaju na Race of Champions), ali nije imao srece(dosao je u znatno loshiji Renault (u odnosu na LH u McL)) i podnjeo je pritisak loshije od LH.
HK, NR, LH, NP Jr. su vozaci koji su buducnost F1 i svi imaju iskustvo iz GP2 koje je pravo utrkivanje a ne igra lokomotive i vlakica kao sto je F1.
Staro 26.08.2007., 22:58   #710
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Citiraj:
A i hamiltonova guma, da je ostao jos koji krug na stazi, nikad se nezna. Krace bi bio u boksu i napravio bi neko malo bolje vrijeme u tih par krugova pa bi mozda i stigo kojeg crvenog, ali ocito da je alonsovo prokletstvo proradilo, mislim opet mu se polako sreca osmjehuje.
Imas pravo za ovo, jer Hamilton osim sto je isao dva kruga iza masse a krug iza raikonnen-a, ostao je duze u boksu. mozda je i mogao preci jednog ferrarija, mada sumnjam. kasnio je preko pet sekundi za kimijem prije finčevog odlaska u boks. ali je hamilton imao srecu da se uspio vratiti i da je otprilike tada i bio planirani ulazak u boks.
Staro 08.09.2007., 16:00   #711
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

http://www.autosport.com/news/report.php/id/62151

Ovo mi je najdrazi prvi red dosad.

Ferrari got pwned na svojoj stazi.
Staro 08.09.2007., 16:07   #712
bobe
teta Mraz

vidicemo sutra

bobe je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2007., 16:21   #713
CosmModius
Premium
Moj komp

CosmModius's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
sutra Ferrari prebija Mclaren (nazalost)...
ne volim Ferrari, ali jednostavno je to momcad vecih profesionalaca i uvjek nekako zaj...
Mclaren....
a iskreno bih volio da champ bude Louis, posto onaj alonso je stvarno mali iritantni patuljcic....
Da se bar Ferrari okalji na svojoj stazi.... to bi bila poslastica...
CosmModius je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2007., 16:49   #714
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ma ferari je gotov, nemaju vise sta pokazat ove godine. Jednostavno su iza meklarena. Sad im nepreostaje nista nego nadati se da ce nekim tuzbama maknuti meklaren sa vrha, jer na stazi vise nisu velika konkurencija. Mislim previse su zagrizli za te dokumente neke i gluposti i potpuno zaboravili razvijati bolid. A price da je mercedes dobar jedan krug, a da je ferari konstantan isto nisu bas nesto blistavo jasne. Mislim u prosloj utrci je luis pratio ferariste bez problema dok ga guma nije napustila, a ovu utrku su mercedesi ispred. Po mom utrka je rijesena i bit ce dosadna, osim ako se nesto nedesi npr. gume, kvarovi i greske samih vozaca. Mozda cak i kisa, nisam gledo jesu rekli hoce li je biti. Dakle pripremite cackalice i hrpu napitaka i preparata da vas odrzi budnima, ako zelite odgledati utrku.
Momir je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2007., 17:15   #715
bobe
teta Mraz

Citiraj:
....Po mom utrka je rijesena i bit ce dosadna, osim ako se nesto nedesi npr. gume, kvarovi i greske samih vozaca. Mozda cak i kisa, nisam gledo jesu rekli hoce li je biti. Dakle pripremite cackalice i hrpu napitaka i preparata da vas odrzi budnima, ako zelite odgledati utrku.
lupas, kako kazem, vidicemo sutra, ja mislim da Ferrari bit odlican, ko zna kakva im je taktika, i jednima i drugima, ugl, ne virujem da ce Ferrari sam tak prepustit slavu Mclarenu na domacem terenu, bude tu borba

bobe je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2007., 17:27   #716
svaboxxl
Premium
Moj komp

svaboxxl's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Joj bobe naravno da nece samo tako prepustit pobjedu ali su ocito off pace od McLarena a i nije da im je najjaca strana bolida pratit drugi bolid tako da nevidim puno opcija za ferrari osim neke greske Hamiltona ili Alonsa. Pogotovo za Kimia koji je iza Heidfelda kojeg nije samo tako prec..

ali naravno nikad se nezna...

Ajmo McLaren 1,2 u Monzi!!! Kakav slatkiš.....

svaboxxl je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2007., 17:31   #717
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Sad im nepreostaje nista nego nadati se da ce nekim tuzbama maknuti meklaren sa vrha, jer na stazi vise nisu velika konkurencija. Mislim previse su zagrizli za te dokumente neke i gluposti i potpuno zaboravili razvijati bolid.
Ma naravno.

Da je stvar takva da su Denisovoj momčadi popaljeni dokumenti i planovi i da crveni pobjeđuju-šatro ne bi polovici forumaša bale frcale po zidovima....od bijesa.

Stvar je jasna, ako su i jednu stvar upotri***ili iz tih planova i specifikacija da bi poboljšali svoj bolid-ne gine im kazna

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2007., 18:26   #718
CosmModius
Premium
Moj komp

CosmModius's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
ide mi na zivce u studiu F1 onaj Jerkovic.... frajer je ociti Ferrarijevac i dize Ferrari u nebesa, ko sto se prije klanjo Schumiju dok je vozio.....
A sto se tice tuzbe..... to pokazuje da Ferrari ne zna gubit i da posteno priznaju da je Mclaren ove sezone daleko bolji
CosmModius je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2007., 18:45   #719
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor CosmModius Pregled postova
ide mi na zivce u studiu F1 onaj Jerkovic.... frajer je ociti Ferrarijevac i dize Ferrari u nebesa, ko sto se prije klanjo Schumiju dok je vozio.....
O ti bar imaš izbor - nemoraš gledat analizu poslije utrke, mi moramo slušat komentare N. Blažićka 2h tipa "Normalno da je sad Hamilton prvi" (prvi brzi krug) ili "Alonso mi je ubercool i želim da bude još jednom svjetski prvak i uopće mi ne smeta što se ponaša kao da je McLaren samo njegova momčad".

Citiraj:
Autor CosmModius Pregled postova
A sto se tice tuzbe..... to pokazuje da Ferrari ne zna gubit i da posteno priznaju da je Mclaren ove sezone daleko bolji
Imaju pravo na to, tužba je osnovana a ne neka izmišljotina...
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2007., 19:40   #720
danij3l
Premium

danij3l's Avatar

Citiraj:
CUT
jer na stazi vise nisu velika konkurencija
CUT
ajd pls iz cega si ti to zakljucio?

po tome da timovi imaju jednak broj pobjeda (ferrari zadnju)

ja samo jednu stvar mogu rec.

Ferrari ce u ostatku ostvariti vise pobjeda od McL do kraja sezone.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na