|
![]() |
#691 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Hamiltona boli kita, ponaša se kao da je on gazda a ne Ron Denis, a ljudi iz tima ništa . Alonso sigurno neće u Ferrari (zamisli Alonso-Raikkonnen ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Nisam alonsa ni prije podnosio, al ovim potezom je dokazo da je govno od covjeka. Cim ga se malo stisne odmah gluposti radit i vrijedat sve oko sebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Nemam pojma koji kut. Od oka 310 stupnjava. Čini mi se da je taj zavoj ostao još od stare originalne staze. To je prije bila obična uska cesta koju su zatvarali i održavali utrke. Pretpostavljam da je na tom dijelu bilo nekakvo raskrižje pa se dobilo takav kut. Tamo 70-tih kada su je morali modernizirati i napraviti ju sigurniju za utrke vjerojatno su proširili asfaltni dio pa sad izgleda kako izgleda. Probaj priupitati Jergovića na HR-F1.
![]() |
#696 |
Treba kaj skurit??
|
Kakvih 310 stupnjeva?? To je skoro pa puni krug. Prvi lakat zavoj je oko 160 stupnjeva, onda ravnica i poznato penjenje kojem neznam napisat ime hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Raindrops keep fallin'...
|
![]() |
#698 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() |
#699 |
Treba kaj skurit??
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Naj***eniji zavoj u F1, sjecam se kako je Villeneuve jedno 6-7 godina unazad odvozio cijelu Spa na nekom press eventu, ujedno komentirajuci stazu. Prije Eau Rouge je nesto rekao kao, sad se spremite na roller coaster, bla bla... i odjednom zasuti, cuje se neko stenjanje, otezano disanje, skripanje i naprezanje materijala, i ono 10ak sec. kasnije "that was fucking fantastic, can I do another lap?" ![]()
![]() |
#701 |
Dark side Moderator
|
koliko se samo prošle godine diglo frke oko "parkiranja" Schumachera u Monacu? Schumi je to (ako je i izveo) napravio majstorski, i nevjerujem da bii Schumi ovako šta pokušao. Bilo je preočito, možda da je bar PC neš radio....
![]() |
#702 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ovo je pre-strašno, kvalifikacije su a nama uskratili Prasićka ![]() Gledam RTL i sve mi je nekaj čudno kad ne čujem glas našeg omiljenog komentatora.
![]() |
#706 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#707 |
Premium
|
dosadna do jaja. massa vodi od pocetka do kraja kimi iza njega pa hammy i onda su se na 3-6 poziciji izmjenili nakon prvi boxova FA,RK i NH. jedini koji su pretjecali na stazi su JB i RS. ![]() DOOOSADNO |
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Po meni jedna od dosadnijih utrka, mozda jer sam bio kod bake pa cijelu utrku slusao njihove price ili je utrka bila gadna. Ali kolko sam vidio masa bas i nije briljirao, imao sam osjecaj da bi ga kimi zaobiso bez previse muke, ali koda nije smio. A i hamiltonova guma, da je ostao jos koji krug na stazi, nikad se nezna. Krace bi bio u boksu i napravio bi neko malo bolje vrijeme u tih par krugova pa bi mozda i stigo kojeg crvenog, ali ocito da je alonsovo prokletstvo proradilo, mislim opet mu se polako sreca osmjehuje. Ne jako ali pocelo je, kao i uvjek pred kraj sezone. Eto moj kratki pogled na danasnju utrku. Inace zelio bih pohvaliti onog vozaca iz renoa, onog heikija. Stvarno vozac kako je poceo sezonu, sad rastura. Nebi se bunio ni pol posto da on i alonso zamjene mjesta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 | |
Premium
|
Citiraj:
HK, NR, LH, NP Jr. su vozaci koji su buducnost F1 i svi imaju iskustvo iz GP2 koje je pravo utrkivanje a ne igra lokomotive i vlakica kao sto je F1. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Imas pravo za ovo, jer Hamilton osim sto je isao dva kruga iza masse a krug iza raikonnen-a, ostao je duze u boksu. mozda je i mogao preci jednog ferrarija, mada sumnjam. kasnio je preko pet sekundi za kimijem prije finčevog odlaska u boks. ali je hamilton imao srecu da se uspio vratiti i da je otprilike tada i bio planirani ulazak u boks. |
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
http://www.autosport.com/news/report.php/id/62151 Ovo mi je najdrazi prvi red dosad. ![]() Ferrari got pwned na svojoj stazi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
teta Mraz
|
![]() ![]() ![]() ![]() vidicemo sutra ![]()
![]() |
#713 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
sutra Ferrari prebija Mclaren (nazalost)... ne volim Ferrari, ali jednostavno je to momcad vecih profesionalaca i uvjek nekako zaj... Mclaren.... a iskreno bih volio da champ bude Louis, posto onaj alonso je stvarno mali iritantni patuljcic.... Da se bar Ferrari okalji na svojoj stazi.... to bi bila poslastica... |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ma ferari je gotov, nemaju vise sta pokazat ove godine. Jednostavno su iza meklarena. Sad im nepreostaje nista nego nadati se da ce nekim tuzbama maknuti meklaren sa vrha, jer na stazi vise nisu velika konkurencija. Mislim previse su zagrizli za te dokumente neke i gluposti i potpuno zaboravili razvijati bolid. A price da je mercedes dobar jedan krug, a da je ferari konstantan isto nisu bas nesto blistavo jasne. Mislim u prosloj utrci je luis pratio ferariste bez problema dok ga guma nije napustila, a ovu utrku su mercedesi ispred. Po mom utrka je rijesena i bit ce dosadna, osim ako se nesto nedesi npr. gume, kvarovi i greske samih vozaca. Mozda cak i kisa, nisam gledo jesu rekli hoce li je biti. Dakle pripremite cackalice i hrpu napitaka i preparata da vas odrzi budnima, ako zelite odgledati utrku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
teta Mraz
|
lupas, kako kazem, vidicemo sutra, ja mislim da Ferrari bit odlican, ko zna kakva im je taktika, i jednima i drugima, ugl, ne virujem da ce Ferrari sam tak prepustit slavu Mclarenu na domacem terenu, bude tu borba
![]() |
#716 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Joj bobe naravno da nece samo tako prepustit pobjedu ali su ocito off pace od McLarena a i nije da im je najjaca strana bolida pratit drugi bolid tako da nevidim puno opcija za ferrari osim neke greske Hamiltona ili Alonsa. Pogotovo za Kimia koji je iza Heidfelda kojeg nije samo tako prec.. ali naravno nikad se nezna... Ajmo McLaren 1,2 u Monzi!!! Kakav slatkiš.....
![]() |
#717 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Da je stvar takva da su Denisovoj momčadi popaljeni dokumenti i planovi i da crveni pobjeđuju-šatro ne bi polovici forumaša bale frcale po zidovima....od bijesa. Stvar je jasna, ako su i jednu stvar upotri***ili iz tih planova i specifikacija da bi poboljšali svoj bolid-ne gine im kazna ![]()
![]() |
![]() |
#718 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ide mi na zivce u studiu F1 onaj Jerkovic.... frajer je ociti Ferrarijevac i dize Ferrari u nebesa, ko sto se prije klanjo Schumiju dok je vozio..... A sto se tice tuzbe..... to pokazuje da Ferrari ne zna gubit i da posteno priznaju da je Mclaren ove sezone daleko bolji |
![]() |
![]() |
![]() |
#719 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Imaju pravo na to, tužba je osnovana a ne neka izmišljotina... |
|
![]() |
![]() |