|
![]() |
#61 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Danas san baš odigra...Konfa vam je u sigu i meni jako lijepo klizi Grafika mi je fenomenalna, zvuk je također dobar... Brifing prije misije ![]() Onaj osjećaj kad te izbaci iz onog aviona pa do sletanja (pada ![]() Nažalost nisan dovršija jer mi se žurilo, pa san igra navrat-nanos pa san poginija. Je*iga, svaka greška se plaća, igra je baš timski koncepcirana. I da, jako sloči na CoD. Iako ja baš i ne volin ovakav tip igre (trči-kolji-skupljaj health i oruže) ipak ću odigrat izlaskom pune verzije ![]()
![]() |
#62 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma, igra dobro počinje ali....neke stvari su fakat usrali. Funjavog digića izbušim skroz-naskroz sa 20-ak metaka iz automata a on i dalje trčkara okolo...drmnem ga ganom-složi se odmah ![]()
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Iga mi je jako fora. Inače ljubitelj sam COD2 i COD1 (pogotovo ![]() Igra je jako jako fora-jer izgleda jako lijepo sada sam mogao nafrljit do kraja, bez vertical sync i malo laga-ponekad, pa vidim kako stvarno igra izgleda-to joj je najveći plus. Ostalo....onaj pravi WWII & ratni ugođaj joj je lošija strana. Ja sam sa Call of duty-em bio prezadovoljan ![]() ![]() ![]() Igrat ću jer je igra dobra...za EA standarde. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Rijetko koja igra ti daje u SP-u mogučnosti MP-a tj. da ubiješ nekog jednim pucnjem.... a i bliže je realnosti da fulavaš, makar u demou ima dosta bugova baš u bliskoj borbi....
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#66 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Malo prije sam opet othaklao cijeli demo i ista stvar-drmnem žabara sa tri kratka a on štani ![]() Ošo... No dobro, kad se dočepam cijele igre i odigram imati ću valjda kompletniji utisak...
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 07.09.2007. u 02:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Torrent freek
|
Da, bliska borba je malko s***ana. Iman "dobru ruku" a opet san za preć DEMO potrošija tonu metaka. Malo mi i sam tempo nije jasan, igra ide jedino ako ja gazim naprijed i uljećem ka indijanac, čim ja malo taktiziram ekipa oko mene samo gine i viče Trevore (jel se tako zove ? ![]() ![]() Takve sitnice triba popravit. I da, iman nekakav osjećaj da igram CoD 3 ![]()
![]() |
#68 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Torrent freek
|
![]() |
#72 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
ma divota! moraš imati sm3 kompatibilan GPU da bi pokrenuo igru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Torrent freek
|
![]() |
#74 | ||
Premium
|
unreal tournament 2007 će podržavati: Citiraj:
čak i toliko spominjani crysis zahtijeva "tek": Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Posto sam godinama igrao cod, izlazak ove igre me odusevio. No smetaju me 2 stvari, nemoze se pokrenuti igra u LANu da isprobamo multiplayer, treba origigi... mozda ima nacin ako netko zna. I lean su usrali do jaja, nemozes bit odjednom i leanan i kretati se... katastrofa za multiplayer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
moze li neko rec,posto nisam pratio ovaj topic,kakva je konfa potrebna da se to gura na full postavkama? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
1oo1 NooB
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Kakav je multiplayer? Valjda je netko već probao.. Da li sa istim .exe fileom igre se pokrece i SP i MP (kao kod BF2), ili su odvojeni kao kod CoD2? Probati cu malo igrati multiplayer kad mi igra stigne (nadam se do ponedjeljka), a onda prodajem svoj cd-key za 145kn, a mogu naruciti jos cd-keyeva ako nekome bude trebalo.. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
1oo1 NooB
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
Zato lijepo spustim za jedan unazad, ne izgubim ništa (bar ja ne primjećujem) a dobijem igru koja radi dobro u kontinuitetu i kad sam sam i kad je oko mene 101 vojnik.
![]() |
![]() |
#87 |
Super Moderators
|
Eto...a rekli su da se ne može igrati sa Lame Edition ![]()
![]() |
#89 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
sve na ful - ide sasvim ok.... ![]() inace sto se tice igrice (igre ![]() ![]() ocjena: 8/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
1oo1 NooB
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|