|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Stigli nam novi iPod-i
Apple je sinoć predstavio novu generaciju iPod Nano i iPod Classic playera, te potpuno novi iPod Touch, te snizio cijene iPhone mobilnog telefona. iPod Touch izgleda kao umanjeni iPhone, koristi njegov multi-touch UI, a može pristupati internetu pomoću Wireless LAN-a i Safari browsera. ![]() Ugrađen je ogroman 3.5 inčni widescreen ekran, a biće dostupan za par sedmica u kapacitetima od 8 i 16GB. Manji model će koštati 299 USD, a 16GB verzija 399 USD. Novi iPod classic je manje revolucionaran. Potpuno metalno kućište je nešto tanje no na prethodniku i poboljšan je UI, koji sada koristi i popularni Cover Flow. ![]() Stiže u dvije verzije, tankom 80GB modelu koji košta 249 USD, te nešto debljem izdanju sa ogromnih 160GB za 349 USD. Novi Nano nudi dosta poboljšanja u odnosu na stari model. Ima dosta veći 2 inčni ekran QVGA rezolucije i sada podržava H.264 video. Implementiran je i novi Cover Flow UI. Kućište je metalno, načinjeno od aluminija i brušenog čelika. U poređenju s prethodnikom uređaj je nešto tanji i širi, a biće dostupan u srebrnoj, crnoj, plavoj, zelenoj i crvenoj boji. ![]() 4GB model je dostupan samo u srebrnoj boji i košta 149 USD, dok 8GB verziju možete dobiti i u ostalim bojama za 199 USD. Pored novih iPoda, Apple je oborio cijenu 8GB iPhone-a sa 499 USD na 399 USD, te obustavio proizvodnju modela sa 4GB memorije. COPY/PASTE SA www.itx.ba S obzirom da imam stari Nano sa 2gb i planiram (neznam ni ja kad) kupovati novi najviše mi se sviđa Touch samo još nigdje nisam našao dimenzije čini mi se malo velik.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Imam Ipod mini. Nano mi ima preslabo pojačalo (za razliku od mog). Kako saznati jesu li to promijenili u novom? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
kako se sad ekipa tuče po glavi koja je platila 200 dolara više.. malo kurvinjski potez od applea.. no, koliko sam ja upućen, baš prodaja i nije išla najbajnije, ispod očekivanja, pa je vjerojatno i to zbog toga.. zanimljiva igračka.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
iPod Nano GG |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ipod opcenito mi lose izgleda.... jedino ovaj touch je probavljiv
![]() |
#7 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Nekako mi novi izgledaju prezdepasto...
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ja mislim da je Aple zadao velik udarac ostalim proizvođačima mp3 playera sa svojim modelom Touch (neznam da li neko ima nešto slično) stvarno je odličan (bar meni,cure mi sline ![]() ![]() Inače ako nekoga zanima iPod Touch ima na http://www.apple.com/ipodtouch/guidedtour/ da skine video (traje oko 15 min) koji pokazuje sve mogućnosti Touch-a.
![]() |
#9 |
Premium
|
Nije ipak sve tako crno.Pročitao sam da će apple prvim kupcima iphona dati kredit od 100 dolara u svim njihovim trgovinama.Ipak nisu baš toliki pederi
![]() |
#10 |
Unregistered User
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
meni se sviđa novi Ipod Touch... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
super. već kad su ljudi potrošili 500 USD neka potroše još malo.
Bolje da su im vratili tih 100 ili 200 USD. |
meni se sviđa novi Ipod Touch... ![]() ![]() |
![]() |
#13 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
e bas super, Apple nastavlja tradiciju, radi mp3 playere koje ce kupci kupovat zbog turbo fensi izgleda, imena, velikog displeya osjetljivog na dodir, i ostalih veselja koje donosi ipod, a nemaju veze sa uzitkom slusanja muzike, kak ih samo nije sram sa playerom od 2500Kn isporucit sluse koje na pazaru stoje 9,5Kn ![]() riga mi se od njih... ![]()
![]() |
#14 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: tutix. 08.09.2007. u 01:02. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
kod nas nema sanse da ce toliko kostat. ![]() al ovaj classic od 80 giga je savrsen. *drooling* |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|