|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2004
|
Leadtek Winfast A 250 TD My VIVO
Imam ovu grafulju i ima defaultni clock 300,650 , zanima za oc-ing (jel ima veze koji je BIOS kartice, koji alat i gdje da skinem novi BIOS kartice) jer mi se ne da trazit pa ako neko zna eto: i jos dizao sam graphulju i Core clock ne trpi vise od 330 MHZ-a, Da li je to do napajanja ili neceg drugog neznam zato i pitam vas majstore -------------------------------------- Intel Northwood 2.4 B 2*256 Samsung-a 333 Asus P4PE RAID/SATA RAID 2*80 GB Maxtor 7200/2 Leadtek Winfast A 250 TD(Ti4600) CL SB Live MX 700
![]() |
#2 |
Treba kaj skurit??
|
Uzmi Riva Tuner ili Powerstrip. Imam isto GF4 Ti4600 al od Asusa i meni GPU nejde preko 320 tak da si još dobro dobio. Memorija bi ti trebala ici do barem 720 MHz. P.S.: GF4 Ti4600 su poznate po tome da se GPU neda baš nekaj overclockat ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Dobra grafa sa odličnim hlađenjem,mislim da ti se ne isplati toliko klokat,ali ako hoćeš nabavi alat tipa Riva Tuner(imaš na PCekspertu download) i probaj,diži u koracima od 2 do 5 mhz i svaki put testiraj u 3dmarku ili nečem sličnom.Mislim da ti nikakav Bios ne treba BTW postaj rezultate sa ocom i bez! P.S:Koja je memorija na njoj?
![]() |
#4 |
Treba kaj skurit??
|
NA mojoj je Samsungova memorija 2.8 ns tak da bi i na Leadtekovoj trebala biti ista je nVidia prodaje GPU i RAM zajedno. BIOS ti ne treba |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|