|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Konfiguracija 5000kn (škola + igranje) - molim mišljenje
Dakle, zamolila me susjeda da joj predložim konfiguraciju za klinca koji kreće u 5. razred osnovne (počinju s informatikom valjda)... No, malom su puna usta Call of Djutija i need for speeda tako da bih ipak okvalificirao konfu kao konfu na kojoj će se moći i nešto takvoga pokrenuti ![]() Pa, eto, ja nešto složih (sve iz istog dućana mora biti) a vi komentirajte: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sve je ok, ali napajanje - vidim da si ostavio ono iz Mode comovog case-a. To mi jedino bode u oči, iskreno. Wireless je prijeko potreban pretpostavljam, ne bi ga stavio samo tako... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
350watni fortron bi bio u redu? mislim da je 200kn Tako je... U vemilu nemaju slabijeg dualkora od 4000+... ova ECSova ploča ne izgleda loše, mislim da ću nju ubaciti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Je, puno bi lijepše bilo vidjeti Fortrona PNF, makar od 350W. Što se tiče ECS-a, Hash je pisao o jednoj: http://forum.pcekspert.com/showpost....46&postcount=8 Jedino što je mATX mislim, pa baš i nema PCI utora etc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
probaj si slozit nesto slicno u adm-u oni isto imaju ok cijene i izbor kao i ve-mil ova moja ploca je full atx ali je ovaj prvi pci utor skroz blizu pcie utora tak da ce bilo koja kartica zablokirat taj prvi utor, to sam tek nedavno skuzio, trebao bi to stavit u ovaj gore post sto ga spominjes ali mi se neda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|