|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
avenio c40s
evo ovako, imam jedno pitanjce: sto mislite o ovom laptopu? planiram si uzeti laptop do 9k kn, a treba mi za faks (FER) i naravno, igre (novi c&c mora pasti, da ne spominjem starcraft 2 kada se pojavi). bio sam u micronisu i preporucili su mi ovaj model: http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...5461&catid=230 uglavnom, da ja nepametujem, sto kazete? a ako netko ima bolju preporuku u istom cjenovnom rangu, samo recite, i to molim vas sto prije jer mi je dosta hitno. hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Avenio (Mikronisova robna marka) je ista krama kao i Forcebook (Hgspotova robna marka). Savjet: izbjegavati - komponente sumnjive kvalitete, a kvaliteta izrade (kućište, tipkovnica,...) katastrofa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
hvala coconut, ali mozes li mi molim te nesto preporuciti onda za do 9k (mozda par stotki vise) kuna? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
fala na preporuci, ali mozda je problem sto sam sav u bedu, a mozda nesto drugo, ali nenadem ga nigdje za prodaju kod nas (ja magare). nadjoh ovoga, pa ako moze mozda preporuka da li je ok, pa da mogu zakljuciti posao... ![]() dobro, necu jos danas, ali sutra mi je deadline, pa ako netko moze baciti koju misao na zaslon, bio bih jos jednom jako zahvalan. TOSHIBA Satellite A200-1MA http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=5499&catid=28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Proud Acer 5920g owner
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() |
#7 |
Registered User
|
dakle, problem je u bediranju bio... fala scitec... pitah frenda o acerima i rekao je da se znaju kvariti, ali to su njegova iskustva, pa cu vidit... moze samo ako jos netko moze nabaciti misljenje o toshibama, pa onda napravim obuhvat misljenja itd.? fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Proud Acer 5920g owner
Datum registracije: Dec 2005
|
evo pojavio ti se ovaj mode 5920g koji je oko 9700kn u m-computers ACER Aspire 5920G-602G25MN - 15.4" WXGA TFT, Intel? Core^(TM) 2 Duo 7500 (2.2GHz/4MB),2x1024MB DDR II, 250GB S-ATA,DVD+/-RW DL, 512MB NVIDIA? GeForce^(TM) 8600M GT, Microsoft? Windows? Vista^(TM) Home Premium. po specifikacijama izgleda ko prava mala zvjer ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|