|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Pozdrav! Eto, otprije par dana kad sam dobio novi kompjuter i monitor već imam probleme kad igram online enemy territory. Radi se o tome da se svakih 10-ak minuta konstantno zamrzne na pola sekunde, sve se blokira, pa čak i pjesma koja svira u winampu počne ribavati (kao kad je loše spržen CD, pa se ponavlja jedna stvar za drugom), tj. trzati. Dotičnu igru sam uninstallo i ponovo instalirao i opet ista priča. Tada sam ugasio winamp, ad-watch, msn i još par sitnica koje su uvijek upaljene jer sam smatrao da je možda u tome problem no ništa od toga. Moram napomenuti da sa tom istom igrom na prijašnjem, starom kompjuteru nisam imao ni sličnih blokiranja i trzanja (jedino, koliko pamtim igru sam skidao s druge lokacije, tj. drugog servera, nisam siguran), pa sad ni sam ne znam dali ovo spada pod softverski ili hardverski problem. Inače, ostale igre rade dobro. Temperature procesora, diska, matične su također ok. Nemam pojma o čemu se ovdje radi pa tražim pomoć, hvala! Pokušao sam skinuti igru s drugog servera i intalirati ju, ali i dalje blokira! Zadnje izmijenjeno od: ALiEN17. 02.09.2007. u 15:44. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
pomoglo bi da napišeš svoju konfiguraciju! |
![]() |
|
|
Oglas
|