|
![]() |
#1 | |
dežurno smetalo
Datum registracije: Nov 2004
|
FilePlanet daje 4 UbiSoftove PC igre djabe
evo samo prenosim vijestsa drugoga izvora... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Svejedno lijepa gesta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Inače evo i linkova za direkt download sa GamersHell-a (file planet traži registraciju, ovi ne), pa nek javi netko ako se ipak ne moramo selit u SAD ![]() Ghost Recon Far Cry Rayman Raving Rabbids Prince of Persia: The Sands of Time
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
da bar svi proizvodjaci igara tako stave ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Upravo tako....možda ovo krene u dobrom smjeru. Dođe mi da skinem taj Far Cry Ad Supported da vidim kako to uopće šljaka...al nemam vremena. To samo na meniju reklame ili iskaču i dok igraš? Jel ko probao?
![]() |
#9 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
I ja sam sebi mislo skinuti far cry (zato što ja nemam svoj dvd već posuđujem od frenda) .Ali zasad neću jer me isto zanima to u vezi reklama ![]() Da li je neko skinuo?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
skida se... samo ne kužim hoce li se to moci instalirati/vrtiti, pošto nismo u SAD ![]() i drugo... koja je to jeftina fora da odvrate ljude od IE na neki 'better one' LOL. i da nece raditi download sa IE7 (Vista) ajde da napisu da savjetuju firefox... ali da ovako lažu da nece raditi download.... a sve ide po redu koliko vidim ![]() kako bi Horza rekao, i bolje da radi: http://forum.pcekspert.com/showthrea...lim+preglednik ad supported igra... uf vidim da taj sustav s reklamama/sponzorima radi vec i prije instalacije ocito... ![]() a u igri bi mogli naici na upozorenje da G5 'nece raditi' kao ni IE7, vec neki drugi 'bolji'. a monitor bi onda ocito trebali kupiti neki dell umjesto samsunga, jer igra 'ne radi na samiu' ![]()
![]() |
#12 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja sam skinio one rabbids i rego se tamo , stavio sam da sam iz US ali mi igra ne radi i izbacuje me.Sto se tice rege kod pass morate staviti i slova i brojike tipa 12345a ili aaaaa1 da nebi ko ja pop***io s regom ![]()
![]() |
#13 |
dežurno smetalo
Datum registracije: Nov 2004
|
evo danas se skinuo far cry do kraja... sad samo da dodjem doma iz vz-a pa javim kako to izgleda... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|