|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Treba mi hladnjak za 7950 GX2
Malo sam gledao po netu, ne mogu nać nigdje da je dobavljivo kod nas... čak mislim da ne postoji nijedno drugo rješenje osim vodenog. Pa eto ako je ikako moguće sklopit ću i vodeno ako treba... samo trebam tip gdje nabavit taj cooler. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ima u sloveniji u onom shopu,valjda potraži malo po forumu link negdje,samo vodeno možeš gore stavit.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() uglavnom poslao sam mail pa što bude... ako netko ima još neku ideju dobrodošao je ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
A jedino dok čekaš je da probaš namjestit jedan 120mm vent da piri po grafi i onda stišaš ventove preko riva tunera ili ati toola
![]() |
#6 |
Premium
|
Ma puše već odavno jedan 8cm vent po grafi, međutim kako sam nekidan sređivao kućište okrenuo sam ga na krivu stranu i to sam primjetio evo tek maloprije ![]() Poprilično sam se zabrinuo kad je druga jezgra pod opterećenjem počela dostizat 80°C... sada kad sam ga okrenuo kako treba, jezgre rade na 55 i 62 stupnja, od čega je bolje moguće jedino s vodenim... moram ih samo stišat i sve će bit ok ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|