|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
PoV 7600GT PCI-E temperatura :\
Dakle, kupio sam navedenu grafu i idle temperatura je ~55°C. To mi se ni najmanje ne sviđa, pa imam u planu gore stavit drugi hladnjak. Da kupim VF700/900? Čak sam razmišljo da uzmem neki pasivni hladnjak, jer mi buka ponekad smeta. ![]() Ali onda opet je pitanje ako će taj pasivac dobro hladit. :\ Pomagajte. ![]()
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Prvo promijeni tvorničku pastu pa vidi temp će sigurno opasti... Drugo - ako ti je do tišine onda bi ti najbolji izbor bio Accelero S2 (za 138kn) sa nekim ventom na npr. 5/7v... EDIT: @Milentije - čini se da je tako ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
S1 ili S2 i dobro provjetreno kuciste EDIT: @Razer Ti i ja danas k'o po dogovoru odgovaramo na postove. ![]()
![]() |
#6 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
gainward 7600gs ddr3 na taktovima 600/1500 temp nikad nije presla 50c (to mislim na one vrucine kaj su prosle) s time da je vent narihtan cijelo vrijjeme na 50%.. sada (idle) temp je 37c... load 43-45... Na grafi je sam promijenjena pasta (maknuta zvaka i stavljeno nest drugo kaj sam imal pri ruci) i 12cm glacialtech @600rpm puse direkt u nju... mislim da je bilokakav zalman overkill za toi da se u to ne isplati ulagat. Promijeni pastu i savi neki vent da puse po njoj....
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Neznam stvarno kod mog komsije ista ta Gigabyte ide i do 75 stepeni, a sto se tice temperatura kod mene zalman je zavrnut na minimum vjerovatno bi bilo bolje da ga otpipim.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
@lord nihilus ako ti gore navedeni prijedlozi ne pomognu kupi vf700 i modaj ga sa sharkoon silent eagle 1000 ventom, hladno i tiho rješenje, ali i najskuplje Zadnje izmijenjeno od: Lud76. 30.08.2007. u 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Imam PoV 7600GS sa pasivnim hladnjakom. Do danas temperatura nije prelazila 55°C a danas je dosegla 81°C. Graficka je cista i nema prasine. Kada su bile velike vrucine i preko 40 radila je normalno. Graficka je jos pod garancijom pa reko ako treba da je zamjenim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
http://links.hr/index.php?naziv=Term...kl=050.912.005
![]() |
![]() |
#17 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Lijepo cu ja nju sutra reklamirat. Ispod nje sam stavio ventilator. Jucer i dans je radilo na nekih 47°C. Da bi veceras skocilo preko 70°C. Postoji li mogucnost da se pokvario senzor? Nakon restarta racunala ponovo radi na 47°C. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Eto, sad sam samo polego vent 80 mm kojeg sam skinuo sa gornje strane kucista i u idle mi je na 46C i spusta se. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|