|
![]() |
#61 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Snjimio igru na konfu iz siga..8onu opod gumpćem ![]() Šta da probam sve napraviti da se popravi? I neki program ak mi neko linka bi bio zahvalan kojim bi vidio na kolko se frameova vrti |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
sakupio sam kaleze,ali to nije to jos mi je hrpa gradova ostala za posjetit i moram nac onog xardasa,trenutno kod hasishini ucim tehniku baratanja dvima ostricama/skonto sam da se to moze i svidjelo mi se pa reko ajmo u pustinju!!
![]() |
#64 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Eventualno možeš probati nešto od ovog : http://forum.jowood.com/showthread.php?t=127421 Usput evo nešto kao walkthrough : http://g3.no.game-host.org/ Lista trenera : http://gothicz.net/index.php?sekce=g...cument=ucitele
![]() |
![]() |
#67 |
R.I.P Mitzek
|
mislis na rukovanje dvijema ostricama???? ili? jesi nasao paldinov mac i stit?? ja sam svog i u oklop uvuko!
![]() |
#68 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
baš mislim na to. Paladinov mač i štit imam vec dugo vremena, ali štit ne koristim jer koristim dual wield. U jednoj ruci imam Wenzel sword 105dmg(sharpened+poisened) a u drugoj paladin sword 100dmg (sharpened). Zna li tko možda kaj se mora napraviti da me Rohbar nauči skill PALADIN i REGENERATION?!?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Pijem samo KAJ
|
obavezno si unaprjedite skill: Learn quickly (daje vam 6 lp). Ja sam baš 61lvl i tražim devine artifacts of Adanos (za sada imam robe i amulet)... Zadnje izmijenjeno od: Problem. 12.01.2007. u 15:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Killing monsters
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Pijem samo KAJ
|
Zna možda tko od vas tko ima ključe od MoraSul Temple??? Jednoga imam od Ilije, jednoga od onoga orc commandera kod exavationa, i imam još dva ali neznam od koga, a kad mi je Jusuf govorio nisam si zapisao.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Pijem samo KAJ
|
nakon dugo vremena našao sam cajta da opet malo zaigram. Sad sam 65lvl i postal sam paladin (uništil sam divine artifacts of adanos u Monastery-u). Naučil sam health i mana regen i sad mi više/manje nitko nije nikakva veča prijetnja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Zaigrao na 15min, grafika vani je mnogo bolja od obliviona, oblivion bi u landscape-u izgledao tak blurano ko da mi lik u igri treba nosit naočale za daljinu, ovdje je jos ok. Texture su isto ok, netreba mi 125 modova da nebi gledao pixelizirane podove. Razgovori izmedju likova - to me razocaralo, oblivion je to mnogo bolje napravio - al ipak, on je koristio onaj neki face engine posebno za to a u gothic 3 toga nisu imali pa su zato valjda stedjeli na tome.. inace razgovor izgleda ovak, vas lik mase rukama i prica, nakon svake rijeci se ceska i hvata za glavu .. inventory je jos ok kakav je u obli bio - nepregledan do bola. U optionsima za postavke grafe imam samo rez.. :confused: ima negdje nesto da isklj HDR stavim AA npr? I da, sve orke .. svi likovi izgledaju ko terminator 2, mora da bildaju cijeli dan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
@SniperWolf velika razlika između obliviona i gothica je da oblivion ima loading svako malo (grad, kuća, pećina) a gothic je to sve povezao što mi se jako sviđa btw - za oblivion ti netreba 125 modova za teksture nego 1 inventory u gothicu je namjerno takav jer omogućava neograničenu kolićinu itema (bar onoliko koliko konfa može podnijeti) u gothicu mi fali 1. 2. 3. 4. na odgovorima tj onome što moj lik može reći već treba to klikati, ali ajde to je sitnica na video je samo rezolucija, ali na details je sve ostalo, klikni details i custom svi orci tako izgledaju jer je rat pa su svi slabi doma ![]()
![]() |
#80 |
R.I.P Mitzek
|
sad kad sam napokon sposlozio svoj komp sad bi mogao igrat na svom kak spada.... x800,3.4 norty,gigu i po rama pa bi moglo cukat kak spada!!!a i igra mi se nesto duze od dva dana....: cheers2
![]() |
#81 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Jel treba skinut sve patcheve ili je dosta samo zadnji skinut? Mislim, da ne skidam bezveze. ![]() EDIT: Skinuo sam zadnji, i ok je. Malo sam igrao, ali vecinom zujim. Kaj je pod onom "energetskom kupolom"? Isao sam to pogledat, al je sve puno neraspolozenih orka. Tak da se nisam dugo zadrzavao tam. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Panzer. 02.02.2007. u 01:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
Help - veliki problem igram i svaki put kad sam na nekoj visini ili okrenut prema brdu sve mi bijelo titra primjer http://img50.imageshack.us/img50/3362/gothic1ub6.jpg u sredini mape tj po grdovma sve radi bez problema ali kad ode na neko brdo ili sjeverno ili južno odmah svako malo počinje bijelo titrati i skoro ništa se ne vidi nije random nego baš uvijek kad sam okrenut prema velikom brdu, inače je normalno http://img50.imageshack.us/img50/3219/gothic2hq4.jpg kad sam instalirao gothic-a sve je bilo u redu, igrao sam polako bar 2 tjedna i onda se to počelo događati, prije su bili stari diveri pa sam stavio nove drivere ali sve je isto, reinstall igre, reinstall na drugu particiju diska ne pomažu ne želim za krajnjom mjerom još za sada posegnuti (reinstall win), prijedlozi? btw u ostalim igrama radi bez problema
![]() |
#83 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
mene je igra malo razocarala...jer mi se sve svodi sam na oslobadjanje gradova... i tak od jednog do drugog grada...jedan po jedan..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
kaj blejiš?
Datum registracije: Mar 2007
|
Gothic 3
neznam jel bil topix ili nije al sam tak vec zivcana da bum strgala i komp i stol i sve...dakle radi se o gothic 3 koji mi šteka i šteka i nece da prestane štekat,mislim da s obzirom na konfu fakat nebi trebao štekat ..al 3pm...Šteka ¨!!?!? stavila sam peč 1.12 jel su rekli da su popravili neke detalje...al neee...mjenjala sam rez,detalje cak na minimum,sve...vise neam pojma..jel i drugi imaju takve probleme ili mene ova igrica jednostavno nevoli ? (64bit Win su) ![]()
![]() |
#86 |
kaj blejiš?
|
ma ide mi na zivce,krenem u fajtung i odjednom sve bjelo,vidim strukture igrice..nesto kao kad padnes u rupu u Oggrimaru i onda vidis kak likovi lebde u zraku...uglavnom zivi uzas..usput mi ponavlja scene,titra mi screen,ne cujem svog lika...itd neznam ustvari jel mozda do drajvera,mozda probam instalirat starije da vidim jel rade
![]() |
#88 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#89 |
kaj blejiš?
|
nasla sam neku stranicu pa ako nekom nesto pomogne http://forum.jowood.com/showthread.php?t=126976
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Mislim da je glavni problem u toj igri brzina kojom se učitavaju podaci iz harda u memoriju računala.Trzanje se daleko smanji ako je hard brz i dobro defragmentiran.Vjerovatno na nekm raptoru trzanja nema.Mene je najviše smetao lag tj. ljepljenje miša po ekranu kod fajtova.Ona sekunda,trzaj na svakih nekoliko minutao dok učitava texture još i može proći. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|