|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
wolfenstein enemy territory
Zanima me dali itko igra ovu igru i da je u nekom klanu na 2.6b.. :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja tu i tamo odigram nisam u klanu 62.75.214.192:27962 pamti xp. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ja isto tu i tamo odigram,vise se bacim na to preko zime kad nema nikakvih poslova vani itd...inace sam u klanu Cro/team (http://www.cro-team.net/) igra je dosta zabavna i zanimljiva,najvise zbog toga jer je uvijek cilj neki zadatak izvrsiti,nije samo obicna masovna koljada premda i toga ima,zadatci daju igri dodatni zar...sta se tice servera naj su mi etpub i jaymod...al najbolje se je nauciti igrat na etpro modu servera jer je "najrealnije"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
u knalu je dobro bit kad je klan ozbiljan i ima nekog smisla...npr redoviti treninzi,neki mecevi,liga moze se tu i zaraditi ako se upadne u pravu ekipu koja namjesti neki ozbiljan mec za pare...sve stvar individualca i njegovog vremena za ovu igru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Igram,većinom jaymod;u lokalnom klanu sam(ekipa iz mog mjesta) 213.19.130.53:27960 70.86.188.218:27960 212.187.247.228:27960 74.53.29.120:27960
![]() |
#8 | |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ja sam se naucio na noquartar xyz putam mi je bolji od bilo kojeg moda jer sam se naucio na duple skokove itd....
![]() |
![]() |
#10 |
Hurr durr
|
Moras probati , vrti se po serverima dok ne nađes pravu ekipu di se mores zezati.Ja sam prije igrao AA ali sada mi ga pc ne vrti vise i neda mi se skidati stalno novu igru a nije bas mala.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Type R
|
Vejita koji ti nick? navikni se na panzere i ne žali se.. Kolega iz klana (betaboy) vječno s panzerom i predobar je...navikneš se..
![]() |
#12 |
Hurr durr
|
Cro_Vejita ali u koloru (HR zastava).Ma to su čobani s panzerima 20x riknem od toga 15 s tim panzerom , ja osobno koristim samo za neke mape di se brzo popravlja tenk i samo/ako mi je skill do kraja pa imam 2 glavna oruzja.
![]() |
#14 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Igram je svaki dan zadnjih par godina. Barem jedan sat dnevno. To se zove igra! Ne sljivim te panzere, vjeciti sam engineer !!! Nisam u klanu. Jos se nije nasla igra koja bi zamijenila dobre stare QUAKE 2 I RETURN TO CASTLE WOLFENSTEIN / ENEMY TERITTORY !!! V 6 Zadnje izmijenjeno od: kesler. 08.09.2007. u 00:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|
YES ! jhahaha ! I am engineer ! folow me !!! To moj Dugopoljac !!! Zadaci, zadaci ,to je najskadje. Dobri stari Gold rush ali i napasti na battery pa dobiti level !!! to je igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Type R
|
Citiraj:
Inače ja sam lovac na fragove neda mi se gradit i popravljat.. ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
She`s back...
|
Ima li neka fora da se u igri omogući 1680*1050 reza? Naišao sam na ovo, nisam probao jer mi se čini prekomplicirano svaki puta upisivati ovo: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
![]() Pozdrav! Eto i ja, nakon kraćeg (čitaj oko 3, 4 godine kad je izašla zadnja verzija ETPro-a) ne igranja Wolfenstein: Enemy Territoryja a i priznajem, dosadno nedjeljno popodne me natjeralo na to. Prisjećao se divnih trenutaka provedeni uz ET, vratio bi se iz škole u 8 navačer, gladan sjeo za PC - povezao se sa 56kbps na net i molio Boga da mi se na barem jedan server spoji, i tako sve do 4-5 a možda i 6 ujutro. I tako skoro svaki dan, sa ludim Švabima. Upravo maloprije, odlučio sam skinuti 260 megabajta igre. Instalacija sve, prošlo kako spada, instalirao patcheve (znam da je neki redoslijed postojao 1.02, pa 2.6, 2.6b...itd., ubaciti folder "etpro" pa PB update...). Pokušao sam se spojiti na barem jedan server di nisu uglavnom igrači sa prefiksom plavim [BOT] - šta god im to značilo, nikad me inteligencijom nisu oduševljavali... ETPro server na kojima sam obično igrao, nemoguće pronaći, Jaymodovi i NO Quarter su u điru. Za ovaj drugi prvi put sam čuo prije cca. 10-ak minuta. Prvi znaci da je polako ali sigurno sve to polako u propadanju. Izađem, da ću instalirati stari ali ne i toliko dobar All Seeing Eye, nađem jedan jedini link, sretan da ću to skinut, ali dolazi poražavajuća poruka - Server down (R.I.P. mu) ![]() Pa eto, ako bi mi mogao dati ko kakav konstruktivan savjet, kako riješiti ovaj problem, ima li uopće ikakve šanse opet zaigrati po starom, o gejmingu i raznome? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Drone
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Type R
|
Jaymod ti je sad vjerojatno najpopularniji. Mogu ti dat par ip-ova od Jaymod servera. Naravno, trebat ćeš sačekat dok poskida sve verzije moda, mapa i svega ostalog, ali ništa strašno. Kad instaliram, stavim samo 2.60b patch i nikad problema. Što se ASE tiče, on se ne radi već godinu dana, možda i više, ali ako uspiješ nać instalaciju negdje, radit će, samo se moraš malo igrat s filterima. I zanemari upozorenja pri instalaciji.
![]() |
#23 |
In Rainbows
|
evo da dignem topic malo gore. igram et od pocetka, vec 7 godina ![]()
![]() |
#24 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Wolfenstein: Enemy territory
Zanima me igra li jos tko ovu prastaru igru online? Ima dosta njemačkih servera gdje se skupljaju hr igrači pa me zanima dal mozda netko s foruma gdje igra i kakvi su dojmovi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
S vremena na vrijeme odigram, nick mi je G.F1 Mario92 i većinom sam na serveru zvanom Rumpelbude ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|