|
![]() |
#211 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Neku vecer pokrenem ja igru. Prvo sto sam primjetio da nema zastajkivanja u meniju. Rekoh super. Odem u Rally World, odaberem Italiju ako se ne varam, i krenem vozit. Igra je isla kao podmazana. Al doslovce. Ni u jednom trenutku framerate nije pao ispod 30FPS, a sve na High. Kako se inace vukla ovo je cudo. Sutradan pokrenem igru, sipak. Ponovno isto, na High detaljima na cca 15-16FPS. Kako je samo neoptimizirana, mili Boze... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Premium
|
e nemogu vjerovati ovo, procitao sam cijeli topic i stalno neka ekipa s dual core kompovima, 8800 graficke one dx10, neki diskovi od pola gige i onda netko kaze da je hrvatska siromasna zemlja i da ima malen standard. pa daj lol........ inace neznan dali da uzmem igru ili ne, imam volan pa bi mi bio gust igrat al pitanje je kako ce to pc podnijet konfa: p4 2,4 6800 gs 1gb ramma ocel ici ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Najvažnije je da ti grafa ima shadere 3.0 a serija 6800 to ima, tako da će ti raditi na kompu. Možda kad bi još gigu rama piknuo i malo kloknuo p4 jer se oni fino klokaju imao bi odličan komp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Premium
|
inace je p4 1,8 al je clockan na 2,4... sad mi je u planu ubost neki 3.0 ili 3.2 i malo ga kloknut i to je to... znaci to bi sve skupa ipak radilo? bili moglo ici na 1024 da iskljucim sve one dide mide, malo teksture povecat da pristojno izgleda i to je to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
nečeš ništa dobit s bržim procesorom. igra jednostavno traži grafičku snagu
![]() |
#220 |
|
![]() |
#222 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#223 |
|
možda da imaš ultru (možda) no sa 6800 gs sumnjam da ide glatko. mislim neznam...probaj no nemoj očekivat previše. što se tiče neoptimiziranosti - igra je neoptimizirana na low postavkama ali zato na ultra izgleda božanstveno. uvjerljivo najbolja grafika ikad viđena na pc-u. svejedno takav pristup nije fer prema mnogim korisnicima sa slabijim hardverom. @g-man što se tiče tvog komentara na financijsko stanje u državi: nemoj ke***. mogo si si sad prek ljeta zaradit 2-3 plače. ovdje na forumu ima starije ekipe koja si sama zarađuje svoju lovu pa ak želiš dobar komp zaradi si ga.diži se svalo jutro u 5 koju godinu. a ionak imaš (bar tak piše) 16 g. ni ja a ni oni sa 16 g sigurno nisu imali superkompove. samo polako
![]() |
#224 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
mmm nebi se složio, vidiš razlika kad ganjam Dirt sa E4400 i Celeronom 420@3GHz je ogromna (u oba slučaja 2GB RAM-a u 8800GTS 320)....pitaj daddy-a vidio je kako se vuće igra. Nit ja niti on nismo vjerovali da je tolika razlika u perf. Sa tim Celerom je igra jednostavno neigriva. A usudio bi se reči kako je taj novi Celeron snažniji CPU od tog P4.
![]() |
#226 |
Premium
|
![]() |
#227 |
|
![]() |
#229 |
Premium
|
Zato da kupiš x360 ili nove komponente. Šalim se, konzole i računala nisu direktno usporedivi što se komponenti unutar istih tiće.
![]() |
#230 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
ja se zalim... kolin mi se na svemu max sa 4xaa i 8xaf nije izao iznad 30-40fps-a... reza 1680x a mislim da sa c2d 3.2 2giga ddr2 8800gtx ne samo ova nego i sve druge igre moraju klizit ali deluks... mozda sam ja prezahtjevan ali kad kupis grafu od 3soma kuna ima da auto sklizne sa staze kolko glatko ide... zato sam sad prodao grafu...stavio pare sa strane... i cekam da se cijena ps3-a smanji... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
|
Citiraj:
no nisam znao da je colin tak osjetljiv na cpu. a ko bi ga danas znao. svaka igra ima svoje ponašanje prema hardveru. al svejedno vam mogu reć da kad se sve stavi na max i spojim na lcd telku na 1080i hdmi igra ima naj grafiku ikad dosad viđenu na pc-u. dok recimo na monitoru na 1280x1024 mi izgleda masna slika zabog hdr-a , niš posebno
![]() |
![]() |
#232 |
Moderator
|
usporedio sam jednojezgreni Core procesor sa dvojezgrenim Core procesorom. Taj Celeron je jednako jak kao A64 3700+ tak da to nije baš slab CPU ![]() a kad se pređe sa E4400 na Q6600 trzanja su naravno još manje zastupljena
![]() |
#233 |
|
haha a ako uzmemo u obzir da cijeli forum ima colockane c2d od 3 do 3.5 ghz onda taj a64 3700 je slab. ja sam imao problema sa firewallom . i sa comodom i outpostom. dok je fw upaljen igra se vukla ko crkotina , onak svakih 2 sekunde zastane iako sam joj dozvolio one host điđabaje i vezu i sve no tek kad bi ugasio fw igra bi radila normalno
![]() |
#234 |
IT Consultant
|
daj stavi screenshot kak si "postelao" vozne osobine, neda mi se ispipavati...
![]() |
#235 |
Moderator
|
ne igram to više jer mi je glupa igra coruptala profil a isponova mi se neda inače setup je ovisio o autu i naravno o tome kakva je staza jedino kaj ti mogu reč odma je da si skineš linearity na 0 da ti auto linearno prima komande a ne progresivno i spusti si osjetljivost sa 100% na negdje 80% da ti auto ne skreće luđački naravno to je ako igraš na tipkovnici to je u onom izborniku pod Control setup čini mi se
![]() |
#238 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
hehehehe neo neo istavi frame lock na tu svoju bestiju i meni bi bila katastrofa kad bi islo preko 70FPS.a ![]() ![]() salu na stranu 2005 je jednostavan colin ovo je prava igra auti ne samo da se realno ponasaju nego je fizika strava (primjer uzmes classic fiestu nabrijanu do jaja sa zadnjom vucom da vidis kako auto proklizava i baca te po zavojima uzas) moras se priviknut na kontrole ![]() u colin 2005 na snjegu sam imao strasne rezove iz jednog razloga sto si mogao igrat odbijanac od snjezne nanose ![]() ovaj mi dosta lici na motostorm sa ps3 al dobro malo su ga sje.. bali sa tim svim zivim autima trebali su ostavit relly car i classic eventualno kamioni ostalo sve van ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
![]() ne znam, meni se cini dosta vrzmavom... i previse bljesti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
heheh ako cemo biti iskreni radi te igre sam utukao toliko love u komp jer sam to htio igrat ![]() svi se mi sjecamo far cry.a kojeg nisi mogao vrtiti na maximum jos 1godinu nakon izadvanja igre i to na najjacim konfama.... dolazi sad crysis koja ce zaokruziti ovu godinu u potpunosti.... oko 12gb je velika ali nije drolja da se ljudi nece moc igrat sa slabijim kompovima ko neke igre. ali bit ce zanimljivo tko hoce da se igra posteno neka bude spreman iskesirat 10k kn i to je to nema tu neke velike filozofije... a koliko vidim gotovo svi na ovom forumu imaju neki dual core 20'' WD itd... 320gb diska i bar neku 7900gt a vecina je vec na 8800GTS fizika mi se svida i jednostavno je dobra samo igra ima par bugova al dobro koja igra nema? sve u svemu dobro zaokruzena cijelina... nije cistokrvna simulacija nije arkada onak taman.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|