|
![]() |
#121 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
više ne ![]() ![]() btw. da je bil eduardo, da je bil corluka...da je bilo kad bi bilo ![]() steta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ovo je tipično "naš" komentar...svali sve na suca!Ne opravdavam prvi jedanaesterac za Werder (iako,ne mogu ga pobit...sudac je bio blizu),ali Dinamo nema šta tražit protiv Werdera...apsolutno su nemoćni,Diego je pokazao koliko je Modrić bolji od njega,Ivanković je idiot... Sve u svemu,dobro je,Werder je veliki klub...preveliki,jednostavno Dinamo nema tu kvalitetu,iskustvo,znanje...mentalitet!disciplinu! Po meni,ovakav ishod je realan... da su tu Eduardo i Ćorluka,ni to nebi bilo dovoljno...bez brige ![]()
![]() |
#124 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Bitno da je meni trenutno kvart pod opsadnim stanjem, da sam s posla moro taksijem jer nis zivo nije vozilo, da cu sad slusat galamu pod prozorom i da ce hrpa tramvaja bit porazbijana...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#127 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
@Thoroughbred B ne, nisam ja mislil da je sudac za sve kriv. nego kako je (većina) reagirala na svaki sučev "krivo" dosuđen prekršaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
@TB Nemreš reć da ovaj puta sudac nema putra na glavi. Nevezano sada za penal, pola onoga kaj je fučkao (i ono kaj nije) iznervira igrače. Dinamo je trebao ovu pobijedit. Ali da, Balaban i Guella su zapucali zicere. P.S. Jel neko skužio, da ovi u obrani Dinama nisu dobili valjda 1 duel u zraku ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
debili Ivankovic i Mamic nisu sposobni kontrolirat igrace tako da izdrze cilu utakmicu, nego ih puste da trce ko ludi pa kolko izdrze, a vidili smo svi kolko su izdrzali, ugl, puno rijeci, los plan igre, obrana katastrofa, sve ostalo na potencijalu, a sta imas od napona ako ga ne znas pretvorit u korisnu struju tj rad jel... ![]() da onoj dvojici majmuna na klupi daju da biraju najbolje igrace u Europi oni bi napravili Tim_Raketa_leti_ko_kometa, kad se sitim da sam nedavno pricao s Mamuticem i govorio mu kako su super ekipa...Fuj!!
![]() |
#130 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Mislim da je dinamo danas dobro igro. Ja ne bi nazvao prokletstvom igranja u eropi, nego jednostavno nedostatak jakih utakmica. Kad igrači znaju da im se cijela godina svodi na par utakmica, onda su naravno i noge malo "teže". Sa duduom bi valjda bilo malo lakše, al budući da ga nema ne treba glavu sad razbijat oko toga. Jasno je bilo da će sva trojica ove godine otići (mada trenutak nije bio baš najsjajniji). Ja bi jednostavno prebio glupog štimca koji bi doveo sljedeće godine vinogradara, dugo selo i svaku rupu u hrvatskoj u prvu ligu. Kako će se hajduk, rijeka i dinamo vježbati za europu ako non stop igraju protiv neke šuše u hrvatskoj. Kad bi bilo 8 ili 10 timova u 1.hnl bila bi jača i možda bi neki dobar igrač i htio doći u hrvatsku. Da ste dobar igrač da li biste igrali za dve milje u borusiji ili za 3 u dinamu? Realno gledajući nije težak odgovor (Kovač). Ako odeš u dinamo a imaš već puno godina u nogama možeš se pozdraviti s karijerom. Nažalost ne vidim neki izlaz u sljedećih par godina (zahvaljujući naravno - Štimcu!!!!) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
zamijetio sam da je werder danas igrao jako "pametno", i nije se dao smesti, da i Stimac tu ima prste al to se zna odavno da se njega *ebe za nogomet i da samo svoju *zicu gleda, sta se tice Hajduka i igranja protiv vinogradara, meni se cini da s za Hajduk i doticni trenutno preveliki zalogaj, al budimo realni, mala smo nacija i uvik ce Europa odnit sve sta valja u vezi Robija i price o prelasku u Dinamo, znam pricu iz prve ruke, i amo rec da sam se nasmijo do suza kad sam to slusao, hint: nema tih para da bi Ane dosla u Zg ![]() ![]()
![]() |
#132 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ma sudac je penalom odredio tijek utakmice makar imam mišljenje da je dinamo danas jako loše igrao..a eduardo zabio i asistirao,kako ironično... |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Super Moderators
|
![]() |
#135 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
bio , vidio , i jos nevjerujem koja kradja usred Zg , Terrx Hauge dabog da te leukemija nasla ...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
pa werder nije u 2 utakmice složio 1 suvislu akciju. komičan ishod u obje utakmice. oni nemogu povezat 2 dodavanja a zabili 2 penala , 2 odbijanca krumpira i 1 gajbu sa 25 m nevjerojatno
![]() |
#137 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Ako smijem komentirati, mislim da smo danas jako loše igrali. Igrači su se trudili, ali to nije bila koordinirana ekipa sa promišljenim akcijama, nego praktički svatko za sebe, pa se snađi. Obrana je bila totalni užas, da nijedan igrač nije mogao uopće dostići Werderove napadače,tctctc... Sasvim je realno to da nismo za Europu ove godine, ali bojim se da nećemo ni sljedeće. Prije odlaska Dude i Ćorluke, taman sam spikao sa frendom da nam treba jedan obrambeni dobar igrač i da bi ekipa bila A1, ovako nakon ove rasprodaje na Hreljiću, sigurno vlada nemir u ekipi, igrači su neuvježbani, akcije su primitivne, i opet se pojedinci ističu, sammir koji će si napraviti karijeru i za par godina biti prodan, te Modrić za kojeg se priča da je nezamjetan,ali bi vrlo brzo skužili da nije u momčadi ![]() Uglavnom,nemate se oko čega živcirati, nije to ta ekipa,sljedeće godine, možda. Za one koji pričaju da nemamo izazova,ovo ono, hnl je u banani,cry me a river. Istina, liga nam i nije nešto, ali da je Dinamo tako dobar, i da žele biti nešto posebno, tj. da su bili nešto posebno, oni bi tukli svaku tekmu za po 3 gola razlike barem, 2:1 rezultati su sretni ![]() no 2. Kaj se tiče suca, e tu ću bit kratak, bio je vrlo neprijateljski nastrojen prema Dinamu.
![]() |
#138 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
***iga,Werder je ime,ima reputaciju...Werder ima istog trenera već 8 godina koji je cijeli život u klubu...puno je stabilniji klub,veći... Rezultat svega je obična realnost,mala smo nacija,u nogometu se odigrava prevelika lova da bi držali korak s Europom... No Diego je vrhunski igrač,a Ivanković je ispao obična budala koja je potjerana iz njemačke zbog manjka perspektive i loših rezultata... Modrić je dobar,ali Diego nije bzvz u reprezentaciji Brazila... Sve u svemu,nisam ni očekivao prolaz Dinama,ma koliko god ja to htio...bila bi to senzacija. Što se suđenja tiče,slažem,loše je sudio...ali moglo se proć. Evo što je trener Werdera na poluvremenu rekao svojim igračima : Citiraj:
![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 30.08.2007. u 00:25. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
sad će još kreteni stavit ligu 16 tak da neki debili iz š****ovine mogu polomit noge modriću kretenčina štimac. kak ga nije sram onak srat. kakva liga 16 !!! svako će selo imat prvoligaša. pravi sumrak tek sad počinje
![]() |
#140 |
Old school
Datum registracije: Mar 2006
|
Werder je imo svega par prilika i dao je tri gola Dinamo je imo miljon prilika i dao dva gola Vidlo se i u prošloj tekmi To je karakteristika koja dijeli vrhunske klubove od prosječnih Koliko god volim dinamo, ovo je realno stanje Šteta i gl u uefi |
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#142 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Svi smo se malo zayebali očekivajući da će Dinamo proći dalje nakon što je prodao dva najbolja igrača i nije uspio dovesti Kovača... Ipak ostaje gorak okus nakon ove dvije utakmice - dva nesretna odbijanca, penal kojeg nitko na stadionu nije vidio... Dobro je rekao Jurčević, da se to svira kao penal na svakoj tekmi bi ih bilo barem 7. Treba priznati da je Dinamo proklockao prolaz u Bremenu gdje je bio znatno bolji nego jučer, i treba priznati da je Diego u svakom pogledu nadigrao Modrića. Izjava da je Modrić među pet najboljih veznjaska svijeta bila je puno presmiona, a osobito da je bolji od Diega... Isto tako mi se čini da Ivanković forsira krivi sustav igre, s 4 igrača u zadnjoj liniji i s Modrićem sa strane u veznom redu i jednim pravim napadačem. Još jedan trener kukavica...
![]() |
#143 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ne znam kaj su sad svi zapeli za Modrića-dečko je igrao onako kako je "profesor" postavio igru, čim je dobio malo slobode usljedilo je par prodora i ubacivanja. Uglavnom-promašaji Balabana u prvoj tekmi su nas koštali...
![]() |
![]() |
#144 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Je hrpa tramvaja porazbijana, srusena su 3 aviona, 2 vlaka su demolirana, a 454 osobna vozila zapaljena. Taman je vojska izasla na ulice kad su rusili neboder na trgu, rusenje ciboninog tornja nisu uspjeli sprijeciti... Sa mup.hr Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Write in ©
Datum registracije: Sep 2006
|
Dinamo nako 100 godina u NAJBOLJEM sastavu i Mamić proda ključne igrače...pogotovo jedinog sposobnog goal gettera! O Tadiću i Balabanu uopće neću pričati...bezpotrebna investicija koja nije sposobna za europu. Oni mogu dati gol protiv N.K. Babine grede... DINAMO je U Bremenu i ovdje bio bolji od Werdera no eto...što je Dinamo, a št je Werder! |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Write in ©
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa to i ja tvrdim. Uopće nisu pokazali NIŠTA! Dinamo je hebeno bio bolji u obje tekme, iako je doma bio u lošijem izdanju no opet bolji od Werdera. Oni nisu imali niti jednu hebenu akciju, niti jedan smišljen prodor i uopće nisu zaslužili prolaz...nikako! To mi je smješno kad ekipa govori da je to ipak Werder, da tu Dinamo nema šta raditi....a ovi gori od Hajduka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Dobro je Luka rekao, mi smo svoje popušili u prvoj tekmi. Već tamo smo ih mogli potppiti skroz i ovdje odraditi malo jači trening. Ali ne, ona budala od Balabana napromašivo zicera za popi*dit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prvi put sam gledala sa sjevera, koja emocija, jbt, jedina tribina 90 minuta, šteta kaj nisam muško, al bez kite. Sramota za Balabana, naša obrana je preneiskusna i premalo se trčalo i vraćalo. Modrić je za bolju ocjenu jedino trebao prodriblat dvojicu, dodat sebi, dupli pas i asistirat si za gol. I vratit loptu na centar. Sretno mu bilo, neka ode, nema on s kim igrat u Dinamu. Ma u Hrvatskoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|