|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
kupnja DVD recorder sa HDD-om
Došao sam do neke lovice, pa bih volio da mi iskusniji preporuče neki DVD recorder sa HDD-om s kojim mogu pržiti materijale na dvd i gledati DivX. Ne bi bilo loše kada bi dotični uređaj imao mogućnost prebacivanja DivX materijala na vlastiti hard. Cijena do 2.000kn.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Pogledaj neki Pioneer ili Panasonic najbolji su u tome, bjezi od Sonya moj haver ga ima vise je u servisu nego na polici.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Uz spomenutu LG svinjariju, osim top modela, svi LG modeli imaju jako lose obavljen posao prigusenja HDD-a. Jako bucan i jako prenosi vibracije u prilicno tanasnom kucistu. Po meni trenutno najbolji izbor cini Samsung HR-737. Ne vjerovatno , nego najtisi HDD model trenutno na trzistu, itekako imajuci na umu top modele Panasonica i Pioneer-a. Jako kvalitetno napravljen i jednako kvalitetan daljinski za danasnja poimanja. Nema uopce pregrijavanja pri radu i HDD se sam gasi nakon sto je izvan upotrebe. Tek 100-njak kuna vise od predvidjene sume, no kad ga kupis i upoznas, sumnjam da ces pozaliti. Posebno korisne preporucujem svima pa i tebi : fix-o-moll samoljepive podizace sa kojima ce dodatno podici rekorder, ali i dodatno prigusiti vibracije koje su ovom slucaju gotovo nepostojece. Stavi dva-tri komada jedan na drugi i onda ispod rekordera. To je iz iskustva, idealna visina. U ZG-u se prodaju u Furniru, ali vjerujem da ih imaju svaka bolji "boje i lakovi" ducani. Oko 15kn, ovisno o velicini povrsine. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|