Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.08.2007., 16:08   #1
Jimmy B. Good
Registered User

Datum registracije: Feb 2007
Pinnacle Studio

Bok,
Jel ima netko kakvih iskustava sa Pinnacle Studiom? Vidio sam neki dan da je izašla 11-ica i da nije baš tak strašno skupa pa si mislim da si ju kupim? Uglavnom zanima me dal se to isplati jer mi se baš ne da kuburit sa par raznih programa ak ovaj ima sve kaj mi treba ili bi možda Nero bio bolje rješenje? Nov sam u cijeloj toj video priči pa mi je to dost bitno. Nagomilalo se tih kaseta, a nikak da to sredim.
Vidio sam jednom kod jednog frend neku xy verziju Pinnacle-a koja se uuuužasno sporo dizala i još sporije radila pa me zanima da li je to zato kaj je to zahtjevan program ili samo zato kaj je ono bila piratska verzija (valjda ovo nije protivno pravilima foruma)? Da li možda Nero može sve što i Pinnacle ili je ipak Pinnacle bolji?

Hvala!
Jimmy B. Good je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2007., 16:44   #2
joolka
music freak

joolka's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
...jeftina je jer je vecina opcija zakljucana i u tom je "caka" dakle ako zelis primjerice rad sa mpeg 4 datotekama taj modul moras otkljucati placanjem aktivacijskog kljuca,i tako za vecinu stvari (efekte,rad s mp3-om itd)...dakle pinnacle je jako dobar i jednostavan program ukoliko imas sve opcije odnosno module otkljucane.
Oglas

Oglas
Staro 23.08.2007., 17:26   #3
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Nero ti može poslužiti za nek osnovnij stvari, no ako želiš malo napredniju obradu videa, nećeš bit zadovoljan.
Pinnacle studio je jednostavan i dobar , ali vrlo bugovit program. Plus, stoji ono kaj je @joolka napisao za dodatne kupovine i otključavanja, i zbog toga ja ne bih njega kupovao.

Ja ti preporučam jedan od ovih
Showbiz dvd 2 http://www.arcsoft.com/products/showbiz/
Ulead video studio 11 Plus http://www.ulead.com/vs/
Staro 26.08.2007., 20:16   #4
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ja jos uvijek koristim Studio veziju 9 Plus. Probao sam 10-ku i vratio se natrag na ovu koja mi je najstabilnija od svih.
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2007., 21:48   #5
jonyb
Registered User
Moj komp

jonyb's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
Citiraj:
Autor Jimmy B. Good Pregled postova
Bok,
Jel ima netko kakvih iskustava sa Pinnacle Studiom? Vidio sam neki dan da je izašla 11-ica i da nije baš tak strašno skupa pa si mislim da si ju kupim? Uglavnom zanima me dal se to isplati jer mi se baš ne da kuburit sa par raznih programa ak ovaj ima sve kaj mi treba ili bi možda Nero bio bolje rješenje? Nov sam u cijeloj toj video priči pa mi je to dost bitno. Nagomilalo se tih kaseta, a nikak da to sredim.
Vidio sam jednom kod jednog frend neku xy verziju Pinnacle-a koja se uuuužasno sporo dizala i još sporije radila pa me zanima da li je to zato kaj je to zahtjevan program ili samo zato kaj je ono bila piratska verzija (valjda ovo nije protivno pravilima foruma)? Da li možda Nero može sve što i Pinnacle ili je ipak Pinnacle bolji?

Hvala!
ak misliš samo prebacivati kazete i bez nekih teških izmjena nero če ti biti dosta. ali ako želiš više od video materijala onda pinnacle.

u slučaju da si odlučio na pinnacle onda definitivno 11, ima dosta promjena i sa zadnjim patchem 11.1 je vrlo brz, i nema više onog dizanja programa puževim korakom i bezveznih rušenja programa.

jonyb je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2007., 22:21   #6
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Staro 28.08.2007., 11:42   #7
Jimmy B. Good
Registered User

Datum registracije: Feb 2007
Hvala svima na odgovorima!

Roberto: Skinul sam Trial verziju Ulead-a al se baš nisam snašao ovak na brzaka. Trebal bi se malo više posvetiti, ali načelno mi se čini ok. Tnx!

Vin EuroDizel: I ja sam čuo da neki koriste Pinnacle 9 jer im je dosta stabilan, a ima sve kaj im treba.

jonyb: Pa to mi se jako sviđa ak veliš da se brzo diže program. To bi onda moglo biti to.

Hvala još jednom i pozdrav!
Jimmy B. Good je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2007., 13:20   #8
MrMrgud
Registered User

Datum registracije: Aug 2007
Koristim Pinnacle 11 nekih mjesec dana, puno je stabilniji i brži od prijašnjih verzija... Sa instaliranim bonusom i otključanim opcijama mogućnosti obrade videa su široke, a i sučelje je prilagođeno amaterskoj uporabi. Jedina zamjerka je to kaj ima samo dvije video trake
MrMrgud je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno